BREAKING: MC Touring Camp lukket i 2023 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BREAKING: MC Touring Camp lukket i 2023

MC Touring Camp er lukket i 2023
Steffen F. Olesen
31/03-2023 kl. 14:36

I dag fortæller MCTC at man, grundet manglende indfrielse af indgåede aftaler, ser sig nødsaget til at opsige samarbejdet campingpladsens bestyrelse.
Det betyder også, at MC Touring Camp i 2023 ikke kan drives forsvarligt, og at bookinger for denne sæson vil blive refunderet med start d. 11. april.

Således behøver du som udgangspunkt ikke foretage dig noget hvis du har booket en overnatning på campen. Men skulle du alligevel have noget på hjerte, så kan du ifølge hjemmesiden rette henvendelse pr. mail.
Dog bør du forvente, at der nok først svares efter den 11. april.

For nu forelægger der endnu ikke yderligere forklarende information omkring hvordan og hvorledes, men i programmet for generalforsamlingen d. 29/4 – samme dag som Egeskov træf – er status for MC Touring Camp et af punkterne.

Det er en nyhed som for de mange årligt besøgende uden tvivl hører til i den triste ende, men som der forhåbentlig kommer styr på snarest muligt.
For der hersker ingen tvivl om, at campingpladsen har dannet grobund for et utal af hyggelige stunder og tusindvis af gode røverhistorier blandt ligesindede motorcykelentusiaster.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start