Video: Motorcyklist vælter i overhaling - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Motorcyklist vælter i overhaling

Rådet for Sikker Trafik deler video med motorcyklist som ender i grøften
CO
11/09-2022 kl. 15:15

“Der skal ikke meget til, før det kan gå galt.
Det viser en video fra Østjylland, hvor en motorcyklist overhaler på en vej med dårlige oversigtsforhold.”


Sådan skriver Rådet for Sikker Trafik denne morgen i dagens nyhedsbrev, hvor de også fortæller, at motorcyklisten heldigvis slap uden alvorlige skader, men at situationen viser, at det er vigtigt at tilpasse hastigheden og køre efter forholdene.

Overskriften er direkte kopieret fra videoen på YouTube kanalen Dashcam Danmark – Rådet for Sikker Trafik, som Rådet for Sikker Trafik linker til i dagens nyhedsbrev, og som kan ses under dette afsnit.

Opfordringen til tilpasse hastigheden og køre efter forholdene giver formentlig ganske god mening for de fleste motorcyklister, og Rådet for Sikker Trafik er såmænd også leveringsdygtig i flere gode råd og nyttig information for motorcyklister.
Eksempelvis på denne side med artiklerne Motorcyklens sikkerhedsudstyr, Personligt sikkerhedsudstyr og Motorcykelhjelm hvor man kan få gode råd til at vælge den rigtige motorcykelhjelm.

Rådet for Sikker Trafiks hjemmeside finder du under menuen Råd og Viden sektionen Motorcykel, med undermenuerne Færdselsregler og Sikkerhed.
Rådet for Sikker Trafik er ligeledes aktiv både på Facebook, Twitter, Instagram samt YouTube, og altså og på ovennævnte YouTube kanal Dashcam Danmark – Rådet for Sikker Trafik.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start