Afløser for Suzuki V-Strom 650 med ny motor - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Afløser for Suzuki V-Strom 650 med ny motor

Den populære Suzuki DL 650 V-Strom afløses formentlig snart af en ny radikalt ændret model med tocylindret rækkemotor
CO
31/08-2022 kl. 06:00

En mulig Ny Yamaha Ténéré 900, en ny Yamaha R9, en potentiel ny XSR 900 GP fra samme mærke, fire nye Honda 750’ere med tocylindrede motorer, og eksempelvis elektriske nyheder fra Kawasaki.
Det varer heller ikke mange dage inden Ducati blænder op for Ducati World Première 2023, hvor vi får ikke mindre end syv nyheder at se, og sådan kunne opremsningen af spændende bekræftede kommende nyheder og potentielt nye modeller fra mange flere forskellige mærker blive ved.

Tavshed fra Suzuki
Men udover at Suzuki har trukket sig fra MotoGP og EWC med udgangen af 2022, og fremover vil allokere ressourcerne til udviklingen af et bæredygtigt samfund, er der i år ikke lækket så forfærdeligt mange spændende såkaldte hemmeligheder fra den japanske motorcykelproducent… indtil nu.

Ny Suzuki V-Strom 700 undervejs?
For det er ikke mange dage siden en snarrådig udenlandsk tilskuer spottede, hvad der angiveligt er det japanske mærkes nye afløser for den velkendte V-Strom i mellemklassen.
Det er faktisk ved at være nogle år siden de første rygter om afløseren til den populære Suzuki DL 650 med aliasset V-Strom begyndte at cirkulere, og nu er der for alvor fyret op under kedlerne.
En skarp iagttager har nemlig knipset, hvad der tilsyneladende er en ny Suzuki V-Strom? med nyt stel, USD forgaffel, 21″ forhjul, 18″ baghjul, en ny bagsvinger, ny instrumentering med TFT-skærm og faktisk også hvad der ligner en helt ny motor.

Den vakse læser observerede måske spørgsmålstegnet efter modelnavnet i afsnittet herover, og det er af den simple årsag, at vi formentlig fremover bliver nødt til at droppe V-et.
Uagtet modellen på spionbilledet herover er stærk camoufleret, så fremgår det med al ønskelig klarhed, at testeksemplaret ikke er udstyret med en V-twin.
Der er i stedet tale om en tocylindret rækkemotor, hvor udenlandske medier herunder Motorbox som har delt opslaget herover foreslår, at der er tale om en lettere og mere kompakt motor med en slagvolumen på omkring 700cc.
Altså endnu en radikal ændring i forhold til forgængerens velkendte 645cc V-Twin.

Afsløres til EICMA?
Interessante spionbilleder af en formentlig snarligt kommende eventyrer fra Suzuki, som mærket altså endnu ikke selv officielt har meldt noget ud om.
Men det kunne jo være, at Hamamatsu marketingsafdelingen snart frigiver nogle teasere, lige som japanerne i sin tid gjorde med Den nye Suzuki V-STROM i 2019, og at modellen endeligt afsløres på efterårets store mc-messe EICMA i Italien, som i øvrigt åbnede for billetsalget i Juli måned.
Det holder vi naturligvis skarpt øje med, og holder naturligvis også vores læsere opdateret straks der er nyt i sagen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start