2023 Suzuki priser og nye modeller - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2023 Suzuki priser og nye modeller

Den danske Suzuki importør har netop offentliggjort størstedelen af prislisten for 2023, men et par helt nye modeller lader vente på sig lidt endnu.
Steffen F. Olesen
21/10-2022 kl. 10:05

Så er det ved at være tid; tid til at vi skal tage hul på en stribe artikler, hvor den trofaste MagaCin læser kan danne sig et økonomisk overblik over den kommende sæsons muligheder.
For de danske importører begynder så småt at offentliggøre prislister for 2023, og denne gang starter vi med Suzuki.

Opdaterede priser og modeller
Langt hen ad vejen ser det ud til, at Corona, krig og energikrise har givet priserne hos Suzuki et lille skub bagi sammenlignet med 2021. Men det forholder sig heller ikke således, at Suzuki bare har givet priserne et nøk opad på samtlige modeller, uden at have været inde over udvalgte modeller med en spandfuld opdateringer.

Ifølge den danske importør, er priserne på især modellerne DL1050 og DL1050DE værd at bide mærke i; for selvom der mellem listerne for henholdsvis 2022 og 2023 er et ret stort spring, så er der altså også tale om et par kraftigt opdaterede modeller.
Dem kan du læse mere om i artiklen nedenfor:

Et godt tilbud
Men hvad nu hvis man ikke nødvendigvis har brug for, at sadle op på det nyeste nye hver søndag, men hellere vil nyde turen til kiosken med ro i sindet over, at der stadig er råd til en is?
Ja, så kan du med fordel vende blikket mod den knivskarpe kåbeklædte litercykel, som allerede nu er blevet betragteligt billigere.
For 2023-priserne er faktisk gældende fra d. 20/10-2022.

I sommeren 2021 havde vi fornøjelsen af, at kyle en ukompliceret, let tilgængelig og letkørt superbike rund på FDM Jyllandsringen i et par timer.
Det synes vi var en meget passende test-scene for en motorcykel, som blev præsenteret under titlen Own The Racetrack.

For selvom 2021 Gixxer 1000 måske ikke er helt på højde med de mest moderne – og dyreste – modeller hvad angår elektronik og instrumentering, så er der stadig tale om en fuldblods superbike. Og som du kan høre i ovenstående test, så er der såmænd også rigeligt med tekniske betegnelser at slynge ud af, når der sparkes dæk med gutterne.

Dengang kostede Suzuki GSX-R1000 Yoshimura Edition 229.999 danske kroner, og var således blandt de absolut billigste superbikes – hvis ikke den billigste – og næste år lyder prisen 189.995,-.

Mere nyt
Under dette afsnit finder du en næsten komplet prisliste over Suzuki’s 2023-program, men vi må vente lidt endnu med at få udfyldt de blanke felter i skemaet.

Jens fra den danske Suzuki importør oplyser nemlig, at han vil være at finde på Suzuki-standen til EICMA om et par uger, hvor han er klar til at svare på spørgsmål om alt lige fra teknik til pris på to helt nye modeller.

Hvilke modeller der er tale om kan vi ikke vide os helt sikre på endnu, men det lugter blandt andet lidt af en afløser for V-strom 650 med en tocylindret rækkemotor.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start