Billetsalg til EICMA 2022 åbnet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Billetsalg til EICMA 2022 åbnet

Rabat på billetten indtil 30. September
CO
26/07-2022 kl. 09:34

Der er godt nok stadig små fire måneders tid til, at den 79. udgave af verdens største mc-messe EICMA i Fiera Milano‘s haller ved Milano i Italien løber af stablen, hvor der 8.-9. November er adgang for pressen samt andre relevante aktører, og der 10.-13. November er adgang for alle.
Men for dem der godt kan lide at være tidligt ude og samtidig spare en lille skilling, er det nok værd at vide, at billetsalget til årets messe nu er åbnet, og der kan spares lidt mønt ved at bestille adgangsbilletten på forhånd.

Rabat på billetten
Billetter kan bestilles via EICMA’s website, hvor billetprisen indtil klokken 12.00 d. 5. August inklusive gebyr er € 15,50, derefter stiger billetprisen til € 17,50, og fra 30. September koster billetten € 20.50 inklusiv gebyr.
Billetprisen for børn mellem 4 og 13 år er indtil 13. November € 12,-

Annoncekampagne for årets EICMA
Til årets EICMA messe hvor datoerne allerede blev frigivet i December måned sidste år, har arrangøren udover at åbne for billetsalget også onsdag aften i sidste uge søsat en ny annoncekampagne.
Fem ansigter, fem snapshots og fem respektive udtryk, der repræsenterer og fortæller historien om nogle af de følelser sektorens vigtigste og længstlevende udstilling vækker.

Sådan lyder det i hvert fald frit oversat i pressemeddelelsen fra arrangøren, der også i forbindelse med årets annoncekampagne og sloganet EICMA EFFECT har delt lidt video.

EICMA fik som bekendt moderniseret både logo og undertitel i sommeren 2021, og der er såmænd også flere nye tiltag på programmet til i år.
For med præsentationen af 2022 annoncekampagnen introduceres de besøgende nemlig til EICMAs indtræden i web3-verdenen.
Yderligere information om den sag findes i dette nyhedsbrev.

Ducati tilbage til EICMA
Derudover kunne MagaCin tidligere i år viderebringe den glædelige nyhed, at Ducati vender tilbage til EICMA, og mon ikke flere aktører som desværre udeblev sidste år vender tilbage til EICMA i 2022.
Det gætter vi på, for det er sågu da lidt besynderligt og tamt, når enkelte mærker fravælger deltagelse i verdens største årligt tilbagevendende mc-messe.

MagaCin til EICMA 2022
MagaCin drager naturligvis som traditionen foreskriver også til EICMA dette efterår, og vil igen i år gøre vores bedste for at holde vores læsere løbende opdateret via live-streaming fra afsløringer af og præsentationer af nyheder.
Under forløbet men især efterfølgende er MagaCin som altid naturligvis også leveringsdygtig i både artikler samt en længere video, hvor vores læsere får en rundtur blandt årets spændende nyheder.
Akkurat lige som sidste år.

Men selvom MagaCin som altid holder vores læsere opdateret, på alt hvad der sker vedrørende motorcykler, så er der altså ikke noget som slår personligt fremmøde ved EICMA.
Udstillingsområdet er gigantisk, det er muligt at se de seneste nyheder tæt på og prøvesidde langt de fleste motorcykler, og det er nærmest umuligt, at overskue det enorme udvalg af stumper, tilbehør, beklædning og udstyr.
Hermed en opfordring til selv at besøge verdens største mc-messe.

Skal du billigt til EICMA?
I den kommende tid kan der altså spares en skilling på billetten, og har du selv mod på en tur til Milano i efteråret for at slide skosålerne op på EICMA, så kan du jo eventuelt tage et kig på artiklen der er linket til nedenunder med praktiske tips og tricks.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start