Ny hjemmeside for Honda Hawk 11 - MagaCin
FacebookYoutubeTwitterInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny hjemmeside for Honda Hawk 11

Men det er stadig kun japanerne, hvor udvalgte personer allerede har prøvekørt nyheden, der så vidt vides får glæde af modellen
CO
18/06-2022 kl. 07:00

Den nye Honda Hawk 11 som du siden Februar fortløbende har kunnet læse om her på MagaCin i blandt andet artiklerne Ny Honda Hawk 11 lige på trapperne?, Video: Ny Honda Hawk 11 teaser, Nyt billede af Honda Hawk 11, Ny Honda Hawk 11 præsenteres løbende samt Video med Honda Hawk 11 og Honda Dax har nu fået sin helt egen dedikerede hjemmeside på internørdet.
Det fortæller japanske Honda Bike i et opslag på sociale medier.

Den retroinspirerede Honda Hawk 11 som altså nu har fået sin helt egen nye hjemmeside, er som bekendt udstyret med den tocylindrede 1082cc motor vi kender fra Africa Twin samt den relativt nye populære Honda NT 1100, og japanerne får allerede lov til at købe modellen fra 29. September i år.

Kun for japanerne selv
Men som det fremgår af artiklerne der er linket til øverst i artiklen, er det foreløbig kun japanerne selv der får glæde af Honda Hawk 11, for der er så vidt vides ingen nuværende planer om at eksportere modellen.
MagaCin har ihærdigt via den danske Honda importør ad flere omgange forsøgt, at opstøve bare den mindste antydning af muligheden for, at resten af verdens motorcyklister også tilgodeses.
Hidtil forgæves selv om vi endda er gået så vidt, som til et erklære, at det eksemplar vi gerne vil bestille, skal leveres i den blå udgave, eller Pearl Hawks Eye Blue som farven officielt betegnes.

Video med de første prøvekørsler af Hawk 11
Det er efter vores mening en grænseoverskridende urimelighed – hvor melder man det, hvis man føler sig krænket? – at resten af verden i hvert foreløbig snydes for en rigtig cool udseende ny model fra Honda, som udvalgte japanere faktisk allerede er begyndt at prøvekøre forud for den officielle lancering 29. September.
Oplevelserne deler de heldige med omverden via YouTube, som du kan se i et udvalg af videoerne nedenunder.

Næh… vi forstår ikke et bjæf af hvad japanerne siger i videoerne herover, men lyder de ikke alle sammen ret begejstrede?
Det tror vi også vi ville være, hvis vi fik muligheden for en prøvekørsel, og måske endda også muligheden for at købe et eksemplar.
Men foreløbig må resten af verden altså nøjes med at se japanske videoer, bladre gennem den nye hjemmeside for Honda Hawk 11, og savle lidt over billederne.
Det er altså ikke rimeligt.
MagaCin’s læsere kan være evigt forvisset om, at opdatering følger som skidt fra en spædekalv, hvis og når eksport af Honda Hawk 11 annonceres.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start