Ultramoderne Honda Hornet under udvikling - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ultramoderne Honda Hornet under udvikling

Honda Hornet genopstår
CO
25/11-2021 kl. 11:52

MagaCin’s stab er tilbage på pinden efter en lynvisit på efterårets store mc-messe EICMA i Italien, hvor en del af det kommende års nyheder kunne besigtiges, nærstuderes og prøvesiddes.
Det var lækkert at se mange af næste års nyheder som allerede er præsenteret online i virkeligheden, men flere mærker havde heldigvis også en overraskelse eller to i ærmet.

Ultramoderne Hornet under udvikling
Blandt disse var Honda, som introducerede noget ganske uventet, hvor japanerne udover præsentationen af opdaterede og nye modeller (som eksempelvis den nye Honda NT1100 vi prøvekørte for kort tid siden) mod slutningen af konferencen afslørede, at Honda Hornet genopstår, som en skarp ultramoderne model med kant i modelprogrammet.
Det kan du se eller gense mod slutningen i videoen fra MagaCin’s online dækning af Honda’s officielle præsentation.

Som det fremgår af videoen, er Honda ikke specielt meddelsomme om, hvad der reelt er på tegnebrættet.
Men vi får dog et indtryk af, hvordan en fremtidig Honda Hornet kan komme til at se ud, med videoens antydning af hvilket design udviklingsafdelingen læner sig op ad.
Nogle kunne måske få den tanke, at en ny sci-fi udseende Honda Hornet ville blive politisk korrekt og miljørigtigt elektrificeret.
Men dem der måtte frygte sådan et tiltag, kan tilsyneladende ånde lettet op.
For Honda har efterfølgende delt en video med den kommende Hornet i bedre kvalitet end MagaCin’s live-stream, hvor det med al ønskelig klarhed fremgår af renderingen, at modellen er bestykket med forbrændingsmotor.

Det bliver rigtig spændende, at følge udviklingen af den nye højteknologiske ultramoderne Honda Hornet, men vi må tydeligvis væbne os med tålmodighed en tid endnu.
Men der er heldigvis også andet spændende mere nutidigt nyt fra Honda at tage fat på.

For Honda præsenterede blandt andet også den nye 30th anniversary CBR1000RR-R Fireblade SP.
Historiens skarpeste serieproducerede Fireblade, der er opgraderet til at kappe tiendedele af omgangstiderne, og som du selvfølgelig også snart kan læse mere om her på MagaCin.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start