KTM er klar til et nyt kapitel - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM er klar til et nyt kapitel

Vi krydser fingre for at videoen nederst i artiklen handler om den model vi tror
Steffen F. Olesen
09/02-2022 kl. 09:30

I en nyligt opslået video på tværs af sociale medier fortæller KTM, at de er klar til at tage hul på et nyt kapitel.
Hvilket kapitel der er tale om afsløres ikke før d. 11/2, men klikker man et par måneder tilbage i nyhedsarkivet her på MagaCin, finder man måske et godt bud.

Udover teaservideoen, som du kan se under artiklen, har KTM også spurgt deres følgere om hvad de tror det nye samarbejde går ud på, og her er der godt nok kommet nogle interessante bud på banen.
Alt lige fra Darth Vader og Elton John til McDonald’s har været oppe at vende, men blandt de mange gæt siger KTM, at der faktisk er én som har ramt rigtigt.

Svaret findes ifølge KTM blandt disse gæt

Vores gæt
Vores øje falder straks på nummer tre i venstre kolonne. For som tidligere nævnt kunne vi for et par måneder siden fortælle, at den Tyske tuning-virksomhed, Brabus – som siden 1977 har specialiseret sig i at producere high-performance versioner af eksklusive modeller fra blandt andre Mercedes og Maybach – har indsendt en ansøgning til European Union Intellectual Property Office, med det formål, at få lov at bruge navnet Brabus 1300 R til “Motorcykler; strukturelle dele til motorcykler; dele og fittings til land køretøjer; tohjulede motorkøretøjer”

Hvad tror du?
Intet er som sagt sikkert før om et par dage, men vi satser altså vores jetoner på sort og B.
Hvad du gætter på er naturligvis helt op til dig, men lad os sammen krydse fingre for, at vi snart får en eksklusiv version af ærkehertugen at se i produktionsklar tilstand, og at en frisk forhandler inden for landets grænser agter at hjemtage et eksemplar til udstilling.


Opdatering

Kort tid efter denne artikel blev publiceret modtog vi endnu et hint fra KTM, og det ser ud til at vi er på rette spor med gætterierne!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start