Rydbergs MC lander rekordordre - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rydbergs MC lander rekordordre

Rydbergs MC indgår millionaftale med landets største køreskole
Steffen F. Olesen
17/01-2022 kl. 12:01

I slutningen af 2021 indgik Rydbergs MC i Aidt en aftale med Danmarks største køreskole, Lisbeths Køreskole, der har 12 afdelinger i Jylland og på Fyn. I forbindelse med handlen udvider Lisbeths Køreskole med endnu en afdeling i Randers og vil fremover være at finde i 13 byer.
Som første del af aftalen er der leveret ca. 70 nye motorcykler til køreskolen.

Med mere end 35 år i branchen og et salg, der placerer os blandt de største MC-forhandlere i Danmark, er vi vant til et årligt salg af en pæn størrelse. Vi har de seneste seks år været landets mest sælgende Kawasaki-forhandler, men aftalen med Lisbeths Køreskole er den største udfordring, vi til dato har taget op, siger medindehaver i Rydbergs MC, Henrik Rydberg.

Henrik Rydberg på vej med det første læs cykler

Handlen med Lisbeths Køreskole er i sig selv en milepæl i Rydbergs MC’s historie, men det er kun begyndelsen.
Via Lisbeths Køreskole kommer vi i kontakt med 1500-2000 nye motorcyklister årligt, og vi forventer, at det giver en betragtelig stigning i alle dele af vores forretning, fastslår Henrik Rydberg.

Dertil kommer, at der, hver gang der leveres nye motorcykler til køreskolen, kommer et tilsvarende antal brugte motorcykler til salg hos Rydbergs MC.
Desuden skal Rydbergs MC udføre service, vedligehold og reparationer på de mange skolecykler.

Hvad aftalen med Lisbeths Køreskole samlet set kommer til at betyde for Rydbergs MC vil vise sig hen over 2022, men firmaet er klar til de opgaver, det nye samarbejde medfører.

Vi er spændt på forløbet, som vi går ind i med åbne øjne. Vi er klar til at tage udfordringen op og lave den nødvendige optimering af både personale og værkstedsfaciliteter, siger Henrik Rydberg.


MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!
Bliv abonnent og få adgang til alle fordele, konkurrencer, nyheder, artikler, videoer og tests på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start