Dansk demonstration imod konfiskationer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansk demonstration imod konfiskationer

Danskerne er godt trætte af at få beslaglagt og konfiskeret deres køretøjer, og derfor skal der nu demonstreres
Steffen F. Olesen
13/04-2022 kl. 06:13

Følger du lidt med her på MagaCin, så er du måske også snublet over en artiklerne som vedrører massive demonstrationer i Tyskland.
Eksempelvis kunne du sidst læse om, at de tyske motorcyklister gør sig klar til at aktionere imod de skrappe metoder, der tages i brug for at bekæmpe såkaldt støjende motorcykler, og opfordrer motorcyklisterne til at møde op til en demonstration af deres utilfredshed 14. Maj.

Men det er ikke kun tyskerne som er trætte af politikerens indgriben i motorentusiasternes helt store passion.
Herhjemme hørte vi for få dage siden om et biltræf i Randers, hvor flere køretøjer blev beslaglagt, og noget tyder på, at det ikke foregår helt efter bogen.

Herunder ser du et billede af den seddel man angiveligt får udleveret når Politiet beslaglægger et køretøj med mistanke om, at køretøjets forureningsbekæmpende udstyr er manipuleret.

Gutterne på YouTube kanalen High on Cars er bilnørder helt ind til knoglerne, og de er – ligesom mange andre – undrende over håndteringen af beslaglæggelser.
Derfor har de besluttet at sætte kompetente folk på sagen, og bruge en masse ressourcer på at grave rigtig dybt i lovgivning. For som High on Cars-gutterne også siger i deres seneste video, så er det tydeligt, at ovenstående ikke har været gennem en juridisk afdeling.

Danskerne protesterer
Hvis vi for en kort stund ser bort fra det faktum, at det nu er den enkelte persons beslutning om investering, og ikke længere forbrydelsen i sig selv, som bestemmer straffens størrelse, så er rigtig mange altså enige om, at håndteringen fra Politiets og politikernes side ikke er helt efter bogen, og det skaber røre.

En Facebook-begivenhed med navnet Demonstration imod konfiskering af biler og motorcykler opfordrer nu alle bil- og motorcykelentusiasater til at stå sammen om at råbe politikerne op, og det skal ske via en demonstration, som er godkendt af Politiet.
Men selvom Politiet har godkendt demonstrationen betyder det ikke, at Politiet ikke vil være til stede og tjekke køretøjer. Derfor bliver tid og sted (i Københavnsområdet) først offentliggjort i gruppen kort tid inden demonstrationen.

Opfør dig ordentligt!
Som du kan læse i begivenhedens beskrivelse, så er formålet med demonstrationen, “at skabe en dialog med politikerne om at finde en ny måde på hvordan lovene om konstruktive ændringer, vanvidskørsel og vejsidesyn skal håndteres.
For som der også står i beskrivelsen, “er lovene som udgangspunkt fine og kommet for at blive, men at tage vores køretøjer og fratage os retten til frit værksteds valg er ikke okay!

Med denne demonstration ønsker man, “at få forklaret vores politikere, politi og medborgere, at man ikke er kriminel bare fordi man går op i biler og motorcykler.

Samtidig understreger arrangøren, at man skal opføre sig ordentligt hvis man ønsker at deltage, og at alt skal foregå inden for lovens rammer.
Så brændere, vanvidskørsel, fyrværkeri og lignende høre ingen hjemme, hvilket giver ret god mening, for så tåbelig en opførsel ville blot bekræfte fordommene om motorentusiaster, og derved have den modsatte effekt end hvad ønsket er.

Stor interesse
Der er tilsyneladende massiv interesse for dette arrangement, hvor omkring 1.000 personer har trykket “deltager” og knap 5.000 personer i skrivende stund er “interesserede”, og hvor er det skønt at så mange holder krampagtigt fast i passionen.
Men herfra skal der dog lyde samme opfordring som fra arrangøren; hvis du agter at deltage i demonstrationen, så tænk hellere på begivenheden som en paradekørsel frem for en demonstration, for som du måske ved, så bliver de som taler ordentligt til modparten hørt meget bedre end ham der står bagved og råber.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start