Fartkontrol ved motorcykeltræf udløste bøderegn - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fartkontrol ved motorcykeltræf udløste bøderegn

135 fartbøder, 28 klip, tre betingende frakendelser og 40 andre forseelser
CO
16/04-2022 kl. 10:45

Foråret er for alvor over os, og et stigende antal danske motorcyklister bevæger sig ud på vejene.
Det gjorde omkring 2000 motorcyklister også Skærtorsdag, da de indtog torvet i Esbjerg i forbindelse med det årlige påsketræf.

Men det var ikke kun civile motorcyklister og tilskuere som fandt vej til Esbjerg Skærtorsdag.
For TV SYD fortæller i denne artikel, at etatens udsendte netop denne dag også deltog, og at politiets fartkontrol i den forbindelse udløste en bøderegn, hvor 135 personer blev taget i at køre for stærkt, ni personer fik et klip i kørekortet, og en enkelt person fik kørekortet betinget frakendt.
I TV SYD’s artikel er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Mads Dammark citeret for følgende:-
“Én fartovertrædelse er allerede én for meget, men 135 er jo virkelig et højt tal. Det er der slet ingen tvivl om, og det må vi forholde os til.”

Endnu flere gik i fælden
Læser man imidlertid Sydjyllands Politi’s første opslag på sociale medier fra den pågældende dag, svarer tallene i første omgang meget godt til opgørelserne i TV SYD’s artikel, men der har tilsyneladende været lidt forsinkelser på indberetningerne, hvor syndernes antal efterfølgende steg.

I opslaget ovenover fik 9 et klip i kortet, og 1 fik en betinget frakendelse af kortet.
Men i dagens efterfølgende opslag fra Sydjyllands Politi oplyser man om, at dagens indsats i forbindelse med MC-træf i Esbjerg i alt udløste 28 klip i kørekortet, tre betingende frakendelser og flere end 40 andre forseelser.

Om deltagerne ved påsketræffet i Esbjerg var ramt af exceptionel kådhed, eller om etatens udsendte var usædvanligt strikse, melder historien ikke noget om.
Men man kan da vist godt konstatere, at der er temmelig udbredt opmærksomhed vedrørende motorcyklister og motorcykler i denne tid.
Man kunne håbe på, at den omgivende trafik i denne sæson er lige så opmærksomme på motorcyklisterne som mange andre.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start