Kom til Kawasaki Riders Day på Jyllandsringen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kom til Kawasaki Riders Day på Jyllandsringen

Kawasaki Danmark inviterer til en eksklusiv komsammen på FDM Jyllandsringen - 𝗧𝗶𝗹𝗺𝗲𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗻𝗲𝗱𝗲 𝗶 𝗮𝗿𝘁𝗶𝗸𝗹𝗲𝗻
Steffen F. Olesen
19/04-2022 kl. 08:09

D. 17/5-22 i tidsrummet 8-16 byder Kawasaki Danmark velkommen til et eksklusivt arrangement på FDM Jyllandsringen, hvor et begrænset antal på 45 deltagere får mulighed for, på egen MC, at køre en hel del omgange på Danmarks sjoveste racerbane i selskab med ligesindede og erfarne instruktører.

Uanset om du kører Suzuki, Honda, Yamaha, BMW, Ducati, Triumph eller en helt anden model, så er du velkommen til at deltage.

Når du klikker på knappen ovenfor sendes du videre til dit mailprogram, hvor du bedes udfylde foruddefinerede felter.
Du modtager en faktura som bedes betalt, og herefter sender vi en bekræftelse af din tilmelding.
Skulle ovenstående link ikke virke kan du kontakte arrangøren på [email protected].

Hvad sker der?
Kawasaki Riders Day er et arrangement, som først og fremmest går ud på at hygge sig i selskab ligesindede, og hvor deltagerne får mulighed for at køre på deres egen motorcykel på FDM Jyllandsringen i trygge rammer. Der køres altså IKKE hardcore ræs.

Den danske Kawasaki importør udstiller på dagen en håndfuld nyheder, hvor der vil være mulighed for prøvekørsel af udvalgte modeller på offentlig vej, og hvor deltagerne får mulighed for at køre på FDM Jyllandsringen på deres egen Kawasaki i selskab med erfarne instruktører.

Derudover får tre heldige deltagere via lodtrækning mulighed for at prøvekøre en Kawasaki H2 Carbon Edition, og den danske Kawasaki importør stiller såmænd også en lille goodie-bag i udsigt til samtlige deltagere.

Hvem kan deltage?
Arrangementet er forbeholdt ejere af dansk indregistrerede motorcykler udstyret med nummerplade.
Læs venligst afsnittet vedrørende støj længere nede.

Medbragt madpakke?
Nej det skal du ikke tænke på, for Kawasaki Danmark er på dagen vært ved en kop kaffe eller the og et rundstykke i tidsrummet 08.00 – 08.30, og i middagspausen nyder vi en inkluderet let frokost.
Der vil dagen igennem være vand og kaffe ad libitum.

Kørsel på bane
Dagens kørsel på FDM Jyllandsringen indledes kl. 09.00, hvor deltagerne er delt op i tre grupper af ca. 15 personer.
Under kørslen på bane er der instruktører til rådighed, for at sikre at vi kører den rigtige vej rundt, for at demonstrere ideallinjer, og for generel vejledning.
Instruktørerne har stor erfaring med både køretekniske kurser, landevejskørsel og racerløb med i rygsækken, og deler gerne ud af disse samt tips og tricks i pauserne mellem kørepas.

Bemærk: Der er IKKE tale om et køreteknisk kursus, men en dag hvor vi sammen deler glæden ved motorcykler og får chancen for, at udforske dem under kontrollerede forhold på et lukket anlæg.

Hver gruppe deltager dagen igennem i ét kørepas pr. time, som kun er afbrudt af en times middagspause midt på dagen. Det vil sige, at du får seks pas på banen af ca. 15 minutters varighed.

Tiden mellem kørepassene kan bruges på at sparke dæk, hygge sig med de andre deltagere, sludre med den instruktør som ikke kører imens der holdes en tiltrængt pause, få en sludder med den danske Kawasaki importør, prøvekøre en af årets Kawasaki nyheder på offentlig vej, og udveksle røverhistorier med de andre deltagere.

Praktisk information
– Det er på dagen ikke tilladt at køre med larme-udstødning på FDM Jyllandsringen. Derfor beder vi deltagere møde op med standard udstødning, eller effektiv DB-killer.
Der er nogle støjkrav på sådan en racerbane, som skal overholdes for at dette arrangement kan gennemføres, og dette håndhæves med hård hånd.
Der kegles op til slalomkørsel i to baner ved siden af hinanden på FDM Jyllandsringens langside for at overholde støjkravene.

– Der stilles krav til fuldt udstyr fra top til tå; som minimum skal du køre med hjelm, handsker, jakke, bukser og støvler.
Alt sammen godkendt til færdsel på motorcykel.

– Der serveres morgenmad fra kl. 08:00 til 08:30.
Rundstykke, kaffe og the.

– Ved gruppeinddeling udføres der en mindre teknisk kontrol af samtlige motorcykler, hvor der vil være fokus på udstødninger, dæk, gashåndtag og bremser.
Så sørg nu for at det hele spiller, og at dit gashåndtag selv hopper tilbage på plads.

– Der serveres middagsmad i pausen fra 12:00 til 13:00.
Vand og kaffe ad libitum hele dagen. (Sodavand kan købes via Mobilepay)

– Deltagelse kan kun ske på dansk indregistreret Kawasaki med nummerplade.

– Tilmelding foregår efter først-til-mølle princippet.

– Pris: 1.595,- Dkr.

Når du klikker på knappen ovenfor sendes du videre til dit mailprogram, hvor du bedes udfylde foruddefinerede felter.
Du modtager en faktura som bedes betalt, og herefter sender vi en bekræftelse af din tilmelding.
Skulle ovenstående link ikke virke kan du kontakte arrangøren på [email protected].

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start