Tre nye Suzuki forhandlere i 2022 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tre nye Suzuki forhandlere i 2022

Suzuki udvider sit danske forhandlernetværk pr. 1. Februar 2022
Steffen F. Olesen
21/01-2022 kl. 10:14

Til udstillingen i Milano for et par måneder siden kom vi helt tæt på Suzuki’s modelprogram til 2022, hvor den største overskrift lyder GSX-S, og dækker over den “lille” ni-en-halv’er, som huser en droslet 1.000cc motor, samt storebror GSX-S1000, som du kan se en stribe videoer af her. Og lad os ikke glemme den potente rejsemaskine GSX-S1000 GT, hvor filosofien er, at turen er vigtigere end destinationen.

Til EICMA blev vi også klogere på, at Katana’en har fået en overhaling, især på elektronikken. Så nu kan det være, at modellens anti-stall system rent faktisk vil være potentielle kunder behjælpelig, når de skal prøvekøre modellen hos landets forhandlere.

Traditionen tro, rundede vi nyhederne af med en komplet liste over danske priser på de japanske jern, og så troede vi egentlig, at vi havde afdækket de vigtigste nyheder fra Suzuki… Men det havde vi ikke!

Det kan nemlig være nok så fint med en masse fede modeller, men hvad hjælper det, hvis man ikke kan købe dem nogen steder?
Her kommer landets dejlige forhandlere ind i billedet, og endnu engang viser det sig, at end ikke en pandemi kan vælte de danske forhandlere af pinden.

Suzuki opruster
Imens kaffemaskinen spredte en frydefuld melodi over undertegnedes matrikel denne morgen, tikkede der en pressemeddelelse ind gennem brevsprækken fra C. Reinhardt, som står for at hive dugfriske Suzuki modeller hjem til vor land.

I den meddelelse står der, at det ikke kun er modelprogrammet der udvides hos Suzuki i 2022, men at Suzuki MC Danmark også styrker forhandlernetværket.
Således vil der pr. 1. Februar være yderligere tre Suzuki forhandlere at finde på de danske landeveje.

Vi er klar til at få endnu flere Suzuki’er ud at køre på de danske veje i 2022

Jens Stillenmunkes, Motor Divisions manager

Mulvad MC, Bramming
Jens Stillenmunkes, Motor Division Manager udtaler:
Vi har i længere tid ønsket en forhandler i Sydvestjylland. Med Mulvad MC, som ejes og drives af Klaus og Rie, har vi fundet et godt match til vores Suzuki motorcykler. Klaus har drevet Mulvad MC i flere år, hvor han har specialiseret sig på handel med brugte motorcykler samt service på flere mærker. Derfor er det med det øgede salg nærlæggende, at Mulvad MC vil tage skridtet videre og starte forhandlingen af et autoriseret mærke.
Vi er glade for, at vi sammen med Mulvad MC igen kan tilbyde salg og service af nye Suzuki motorcykler i område. Vi glæder os og ser frem til samarbejdet.

Kærsgaard Motorservice, Slagelse
Vi har igennem længere tid fulgt Mikes (ejer af Kærsgaard Motorservice) udvikling og set hvordan det er lykkedes ham og hans team at opbygge en rigtig flot og tidssvarende motorcykelbutik i Slagelse. Mikes fortid i motocross og hans professionelle tilgang til tingene har tydeligt vist os, at Kærsgaard Motorservice er en forhandler, som har ambitioner om mere i fremtiden.
Vi er stolte af, at Kærsgaard bliver en del af Suzuki teamet og ser frem til sammen, at kunne videreudvikle Kærsgaard Motorservice mange år frem
, siger Jens.

JJ Motorcykler, Randers
Randers har altid været en stor Suzuki-by. Historisk har vi altid solgt rigtigt godt med motorcykler i og omkring Randers. Derfor er det helt naturligt, at vi gennem flere år har ønsket at få en ny Suzuki forhandler i byen. Det er derfor glædeligt, at vi med Jonas, som vi kender tilbage fra hans læretid, får en ny forhandler i Randers, som vil være med til at sælge og servicere nye Suzuki’er.
Vi er overbeviste om, at Jonas med hans tekniske baggrund vil have et godt fundament til at udvikle JJ Motorcykler til en ny stor og stærk motorcykelbutik i Randers. Det bliver spændende at være med i udviklingen og vi ser frem til et godt samarbejde
, fortæller Jens.

Vi kan ikke vente!
Her på redaktionen er der efterhånden et par tilknyttede som tripper en smule efter at komme ud at køre, og nu må kommunerne altså gerne snart stoppe med at sprede det hvide gift, og i stedet sætte sig i én stor rundkreds og bede til vejrguderne.
Det var jo ret sent på sæsonen, at undertegnede blev færdig med opgraderingen af den brugte Bandit, og de fine stumper fortjener altså, at komme ud og strække benene.

Trænger du ikke også til at komme ud at køre?


MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC nyheder!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start