Danmarks dyreste Husqvarna solgt - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Danmarks dyreste Husqvarna solgt

2022 Husqvarna FR 450 Rally koster kr. 650.000 på danske plader
CO
11/08-2021 kl. 14:09

Du er måske allerede bekendt med Husqvarna’s mest eksklusive fuldkittede ørkenracere, der produceres i yderst begrænsede oplag, og er konstrueret med så mange raffinerede detaljer, at prisen nærmer sig det horrible.
Og du kender måske også allerede til den helt specielle Husqvarna FR 450 Rally, hvor man med sindsro kan drage paralleller mellem 2022 udgaven og den østrigske producents 2022 KTM 450 RALLY FACTORY REPLICA, der produceres i et begrænset oplag på 80 eksemplarer, og hvor listeprisen uden nogen form for afgifter udgør svimlende € 25.900,-
Altså Dkr. 192.626,20 efter aktuel valutakurs.

Bemærk logoet på Husky’ens styr


Husqvarna i 2021 Dakar
Inden du læser videre om den ret specielle 2022 udgave af Husqvarna FR 450 Rally, som nu er landet hos en dansk forhandler, så tag lige et kig på videoen med titlen 2021 Dakar Rally Highlights | Husqvarna Motorcycles nedenunder.

Pakkes ud ved dansk forhandler i dag
Som du så i videoen, er Husqvarna FR 450 Rally ikke konstrueret med henblik på komfortable køreture, men er udviklet til brug under ekstreme forhold og krævende betingelser.
I denne ombæring hæfter vi os ikke ved modellens tekniske specifikationer, for vi vil meget hellere fortælle en hyggelig lille historie om, at et eksemplar af en af de sjældne og hamrende dyre modeller fra Husqvarna nu er landet i Horsens, og for kort tid siden kørt ud af transportkassen.
Og det er den af en helt særlig grund.

Der resterer endnu lidt udpakning samt klargøring

Vanvittig pris
For selvom vi ikke i vores vildeste fantasi havde forestillet os, at så afsindigt dyre knoldhoppere kunne tiltrække danske købere, så har der allerede været seriøse danske forespørgsler på 2022 Husqvarna FR 450 Rally.
I følge Jensens Motorcykler i Horsens, som har hjemtaget Husky’en, ligger den vejledende udsalgspris på et niveau, som sender prisen på danske plader op i omegnen af Dkr. 650.000,-
Så der er vist ikke skudt helt ved siden af, hvis man får den tanke, at modellen er målrettet velbeslåede hardcore entusiaster.

Den ER solgt!
Det mest opsigtsvækkende ved historien om landets dyreste Husqvarna er imidlertid, at det eneste eksemplar af den unikke terrængående 2022 Husqvarna FR 450 Rally i Danmark faktisk allerede er solgt.
Vi kan efter en sludder med indehaveren af Jensens motorcykler fortælle, at den rå Husky fremover får adresse på Fyn, og vi ønsker den lykkelige ejer af den specielle 2022 Husqvarna FR 450 Rally tillykke med nyerhvervelsen.
Men historien har endnu et opsigtsvækkende twist.

Kun ét eksemplar
For det viser sig nemlig, at mere end en enkelt dansker er villig til at punge seriøst ud for at udleve drømmen.
Der er nemlig indløbet bestilling på hele to stk. 2022 Husqvarna FR 450 Rally hos Jensens Motorcykler.
Men selv om forhandleren har arbejdet hårdt på sagen, er det desværre kun lykkedes at fremtrylle et enkelt eksemplar af modellen… foreløbig.
Det bliver interessant at følge, om det lykkes Brian Jensen at skaffe endnu et eksemplar til landet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start