Lukning af Bakken 2021 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lukning af Bakken 2021

SØNDAG DEN 12. SEPTEMBER 2021 KLOKKEN 19.00
Steffen Olesen
06/09-2021 kl. 07:00

Sommeren går på hæld, og på ugens sidste dag afvikles en af årets traditionelle begivenheder for mange danske og sågar også udenlandske motorcyklister.
Det vil glæde rigtig mange motorcyklister, at det i år er muligt at gennemføre den traditionelle Lukning af Bakken.
Og som det ser ud lige nu, bliver det i fantastisk vejr.
Motorcyklisterne samles forud for optoget på Nørrebrogade, der i dagens anledning spærres ved Borgmestervangen / Hyltebro fra kl. 17.00, og sætter kursen mod den populære forlystelsespark søndag d. 12. September kl. 19.00.

I opslaget på sociale medier opfordrer Motorcykeloptoget på Bakken til, at man inviterer alle sine venner og deler begivenheden i sit netværk.
Det bidrager MagaCin naturligvis gerne til, og deler for en god ordens skyld også nedenstående oplysninger fra dette opslag på Facebook, som i skrivende stund er set af mere end tusind interesserede.

SØNDAG DEN 12. SEPTEMBER 2021 KLOKKEN 19.00 UTC+02
Begivenhed: Motorcykeloptoget på Bakken
Sted: Nørrebrogade
Så er der grønt lys og der kan køres i kortege!!!
Efter pause pga. Corona er det nu igen muligt at køre sammen for at lukke Bakken. Som sædvanligt køres der fra Nørrebro kl. 19.00 og ruten ligner også sig selv.

Nørrebrogade spærres ved Borgmestervangen / Hyltebro fra kl. 17.00 – undgå at tage ophold i sidegaderne (meget vigtigt)!!
Politiet kører med og der skal derfor IKKE stoppes ved rødt lys på ruten derud. Det skal du dog stadig huske på vejen hjem 

Husk indkørsel via lågen midt på Skovporten – ellers er der ikke gratis entré.

Inviter gerne ALLE dine MC venner til denne begivenhed, så der kan samles en KÆMPE flok nu hvor det endeligt kan lade sig gøre igen.

Kanon vejrudsigt
MagaCin ønsker alle deltagere en rigtig god tur, og krydser finger for, at vejrudsigten der i skrivende stund lover 21°, solskin og svag vind holder stik.

Spar op til 30% og få ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start