2021 Suzuki GSX-S 1000 præsenteret - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2021 Suzuki GSX-S 1000 præsenteret

Video kavalkade fra dagens præsentation af 2021 Suzuki GSX-S 1000
Steffen Olesen
26/04-2021 kl. 19:16

Først på måneden annoncerede Suzuki den officielle lancering af 2021 Suzuki GSX-S 1000 mandag d. 26. April med en video-teaser, der blev udgivet på YouTube under titlen THE BEAUTY OF NAKED AGGRESSION.
I den ikke specielt afslørende korte video fik vi et glimt af markant ændret styling i forhold til forgængeren, samt et blik af en ny stakket LED forlygte.
Men videoen indeholdt ikke ret meget reel information.
Det har Suzuki imidlertid rådet bod på i dag, hvor den japanske producent i anledning af den officielle præsentation har videredistribueret ikke blot en masse teknisk information om nyheden, men også en stak billeder og en ordentlig dynge videoer.
Lad os indlede med den officielle præsentationsvideo Clip #1 for 2021 Suzuki GSX-S 1000, som er noget kortere end den anden officielle præsentationsvideo du finder en tand længere nede.

Med den første video af vejen og et indledende kig på The Beauty of Naked Aggression lægger vi op til en lidt længere udgave af Suzuki’s officielle præsentationsvideo, hvor vi inviteres med til udpakning af nyheden.
Her får vi også et eksempel på hvordan den nøgne skønheds aggressioner forløses både i en fabrikshal og på offentlig vej.

Videoen lige ovenover skulle være den egentlige officielle præsentationsvideo, men vi kan ikke dy os for at dele et par andre alternativer i tilfældig rækkefølge, der er lige så korte som den første video du så.
Her får du Clip #3.

Ja, vi trækker den måske en smule i halen, men vi ryster lige posen og disker op med Clip #2. 😉

Årh pyt… så skal du da også lige have Clip #4 med, for der er nemlig igen lidt hjulspin som i den overordnede præsentationsvideo.

Og lad os så lige for en god ordens skyld få Clip #5 med på listen.

Med ikke mindre end seks præsentationsvideoer for 2021 Suzuki GSX-S 1000 har den japanske motorcykelproducent sikret sig, at der er noget for enhver smag.
Men her stopper dagens video-kavalkade fra Suzuki på ingen måde.

Nyt på 2021 Suzuki GSX-S 1000
Nu burde der måske følge en længere smøre om, hvad der er nyt på 2021 udgaven af Suzuki’s opfriskede Streetfighter i literklassen.
Som eksempelvis den EURO5 opdaterede firecylindrede motor, der har fået en seriøs overhaling og et par ekstra hestekræfter at gøre godt med, motorens marginale drop i maksimalt drejningsmoment, de stakkede heksagonale forlygter, den opdaterede elektronik med ny instrumentering, at bagsvingeren er hentet direkte fra Suzuki GSXR 1000 og meget mere.

Og det havde naturligvis været helt fint med en masse skriveri, men som tidligere nævnt har Suzuki i dag frigivet en ordentlig dynge videoer.
Og i en af de videoer bliver et væld af fakta, specifikationer og anden information om 2021 nyheden i den grad udpenslet i detaljer.
Hent et krus kaffe, sæt dig godt til rette, og se videoen GSX-S1000 Features & Benefits som varer et kvarters tid lige nedenunder.

Du er formentlig enig i, at både speakeren på videoen, ingeniørens og testkørerens informationer er ret uddybende, og ikke levner os den store mulighed for yderligere beskrivelse af nyheden.
Men hvis du gerne vil læse mere, så er Suzukis globale hjemmeside naturligvis også opdateret med den nye Suzuki GSX-S 1000.
En nyhed du naturligvis også kan se i Suzuki’s virtuelle udstillingslokaler Suzuki Motorcycle Global Salon, hvor Suzuki blandt andet præsenterer mærkets nyeste modeller.
Læs mere om Suzuki Motorcycle Global Salon i artiklen Gratis virtuel MC udstilling.

Hvornår og hvor meget?
2021 Suzuki GSX-S 1000 ser rigtig spændende ud, og det kunne være herligt hvis det blev muligt at prøvekøre modellen lige om lidt.
Men det må vi imidlertid vente lidt på, for vi er i dag blevet informeret om, at modellen efter planen skulle lande i Danmark i November måned i år.
Det er hvis alt går som forventet, og prisen på det danske marked er endnu heller ikke afklaret.
Men den får formentlig et nøk opad i forhold til modellens forgænger i Suzuki’s 2021 prisliste.

Hvis du ikke fik video nok med 2021 Suzuki GSX-S 1000, så er der faktisk en mulighed mere, hvor det er lidt lige som at deltage i live-streaming præsentation af nyheden.
Denne gang foregår det i England, hvor engelske Suzuki har delt videoen du kan se lige nedenunder.
Den video varer lige som GSX-S1000 Features & Benefits ca. et kvarters tid.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start