Test: Harley-Davidson Pan America 1250 - MagaCin
FacebookYoutubeTwitterInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Harley-Davidson Pan America 1250

Højbenet og højteknologisk Harley kommer i den 33 minutter lange video længere nede under ikke mindre end tre testpiloters lup
Steffen F. Olesen
12/07-2021 kl. 06:00

En højbenet, højteknologisk Harley-Davidson lød for få år siden som en ren utopi, men er ikke desto mindre i dag en realitet.
Inkarnerede Harley-Davidson entusiaster har i rigtig mange år fortrinsvis kørt på tunge cruisere bestykket med en langsomt roterende V-twin med massivt moment, hvor motoren hviler i et traditionelt rørstel fremstillet i såkaldt “bondejern”.

Et væld af forchromede detaljer er ikke noget særsyn, og producentens tilbehørskatalog bugner bogstaveligt talt af ekstraudstyr, der kan eftermonteres for personlig tilpasning.

Lav sædehøjde, greb om et bredt styr og en tilbagelænet førerposition med fødderne placeret langt fremme – eller solidt plantet på massive fodplader – har indtil nu været toneangivende, men man må sige, at der i de senere år er kommet andre boller på suppen hos Harley-Davidson.

Betræder nye stier
Her på MagaCin kunne du helt tilbage i 2018 læse om et Kæmpe stilskifte ved Harley-Davidson, hvor vi også bragte officielle billeder af den nye Pan America 1250, og i 2019 fik vi mulighed for at se lidt nærmere på H-D’s nye Adventure maskine ved årets store mc-messe EICMA i Italien.

I Januar måned dette år annoncerede Harley-Davidson langt om længe den officielle præsentation ved en global virtuel event, og mod slutningen af Februar fandt verdenspremieren med den officielle lancering af Harley-Davidson Pan America 1250 endelig sted.

Der skulle gå mere end tre år efter vi første gang hørte om den nye Harley-Davidson Pan America, før vi fik mulighed for at prøvekøre den spændende nyhed fra den ikoniske amerikanske producent.

En model som vi fandt særdeles interessant, fordi Harley-Davidson allerede i mellemtiden havde indledt et nyt elektrisk eventyr med Harley-Davidson LiveWire – som vi blev positivt overraskede over da vi testede modellen i USA – og der nu var endnu en rigtig spændende utraditionel model på programmet.
For som den velorienterede ved, så er Harley-Davidson Pan America 1250 mindst lige så innovativ og nyskabende i Harley-Davidson regi som Harley-Davidson LiveWire.

Hvem havde i sin vildeste fantasi forestillet sig, at Harley-Davidson skulle gå hen og blive leveringsdygtig i en Adventure model med en særdeles omdrejningsvillig 150hk vandkølet V-twin monteret som medbærende element i at aluminiumsstel, med USD forgaffel, fuldt justérbar langslaget affjedring og lækre Brembo bremser?

Bonus info:
Den elektronisk regulerede affjedring på Special versionen finder selv ud af hvor meget vægt motorcyklen belastes med, og sætter sig ca. 30% ved stilstand.

Står klar hos danske forhandlere
Den nye Harley-Davidson Pan America 1250 blev tilgængelig for prøvekørsel hos landets forhandlere i forbindelse med HARLEY-DAVIDSON® EXPERIENCE TOUR, og vi slog til med det samme, da vi blev kontaktet af Harley-Davidson’s europæiske hovedkvarter, som inviterede MagaCin til at prøvekøre nyheden.
Det kom der en længere video ud af, som du kan se lige nedenunder.


Se hele videoen herunder

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned
  • MagaCin Adgang 3 mdr.  —  DKK 69,00 hver 3 måneder
  • MagaCin Adgang 6 mdr.  —  DKK 119,00 hver 6 måneder

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Betalingskort

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Del med en ven

lock

Lås op nu
og få fuld adgang til MagaCin

(Mere end 11.000 artikler)
Se flere fordele

Vælg dit MagaCin abonnement

1 måned
DKK 29
  •  Normalpris
  • Fuld adgang
3 måneder
DKK 69
  • Spar 20%
  • Fuld adgang
6 måneder
DKK 119
  • Spar 30%
  • Fuld adgang
Abonnementet til 29 kr./måned. Mindstepris: 29 kr. Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Betal med mobilepay Betal med dankort Betal med visa Betal med mastercard
Giver børn en ny start