Video: En rundtur på EICMA 2023 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: En rundtur på EICMA 2023

I denne omgang kommer vi også forbi mærker som Ducati, Aprilia, Moto Guzzi, Royal Enfield, Triumph og MV Agusta på efterårets mc-messe EICMA i Milano
CO
26/11-2023 kl. 05:48

I begyndelsen af November 2023 kravlede MagaCin’s udsendte på en flyvemaskine til den årlige og 80. udgave af mc-messen EICMA i Italien.

Ikke blot for at få et førstehåndsindtryk af de mange fede 2024 nyheder som allerede var præsenteret på forhånd, men også i håbet om, at verdens største internationale mc-messe der til i år var udvidet med to haller, igen i år ville lægge lokaler til andre spændende og måske endnu ikke afslørede nyheder.

Et håb der blandt andet blev indfriet med præsentationen af 2024 Suzuki GSX-S1000 GX, og vi fik naturligvis også som sædvanlig det første kig på 2024 nyhederne fra stort set alle mærker.

Vores besøg i det gigantiske messe- og kongrescenter Rho Fiera nær Milano affødte i år en artikelserie med videoer fra flere mærker, hvor den velorienterede MagaCin læser vil nikke genkendende til artikler som:
2024 Honda nyheder på EICMA… med danske priser! 
Ny KTM 990 Duke præsenteret på EICMA
Video: Yamaha nyhederne på årets EICMA
Video: Årets Kawasaki nyheder på EICMA 2023
Video: En snak med SBS på EICMA.

Dem som allerede har set videoerne ved, at MagaCin i år fik genial assistance af repræsentanter fra flere mærker til flere af vores videoer fra EICMA, men vi lagde selvfølgelig også vejen forbi en række andre interessante stande på mc-messen.
Stande hvor det desværre ikke lykkedes os at opstøve en dansk repræsentant, men hvor vi traditionen tro fik skudt lidt video på egen hånd.

Derfor har MagaCin, lige som i 2022 og foregående år, også i år skruet en video sammen med en rundtur på EICMA 2023.

En video af godt en times varighed, som både er stykket sammen af vores besøg på førnævnte stande, men derudover også indeholder klip med vores første kig på Ducati’s nye Ducati Hypermotard 698 Mono – der som bekendt blev kåret som årets smukkeste motorcykel – vi ser for første gang italiener nyheden Aprilia RS 457 i virkeligheden, vi var et smut forbi den nye Moto Guzzi Stelvio, fik et førstehåndsindtryk af den nye Royal Enfield Himalayan, blev ret begejstrede da vi for første gang kravlede i sædet på de nye Triumph Speed 400 og Triumph Scrambler 400 X – som i øvrigt rammer det danske marked til en rigtig skarp pris – og var et smut forbi MV Agusta’s eventyrlige 9,5’er.

Videoen fra EICMA 2023 – som du finder ved at klikke på billedet over artiklen – varer lige godt en time og ti minutter, så det er måske en fordel, at brygge en frisk kande kaffe?

Hermed en lille afrunding på MagaCin’s udflugt til EICMA i år; og kunne du selv være interesseret i at besøge mc-messen næste år, så henleder vi gerne opmærksomheden på, at datoerne for EICMA 2024 allerede er frigivet.

Er interessen vakt, så kan du formentlig – selv om både priser og naturligvis heller ikke datoerne holder næste år – finde lidt praktisk nyttig information i artiklen, Skal du billigt til verdens største mc-messe?, fra 2019.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start