Video: Årets Kawasaki nyheder på EICMA 2023 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Årets Kawasaki nyheder på EICMA 2023

Se både videoen hvor den danske Kawasaki importør introducerer 2024 nyhederne, der blev udstillet på EICMA 2023, og Kawasaki's officielle præsentationsvideo fra verdens fedeste mc-messe.
CO
15/11-2023 kl. 05:12

I de seneste dage har MagaCin’s læsere haft mulighed for at følge vores rundtur på EICMA 2023 i blandt andet 2024 Honda nyheder på EICMA… med danske priser!Ny KTM 990 Duke præsenteret på EICMA, og Video: Yamaha nyhederne på årets EICMA samt Video: En snak med SBS på EICMA, og MagaCin’s chefredaktør Steffen har siden hjemkomsten fra årets fedeste mc-messe været begravet i videoredigering.

Det har resulteret i de indlejrede videoer, som ses i ovennævnte artikler, og i dag kan du følge vores besøg på Kawasaki’s stand på messe- og kongrescenteret Rho Fiera ved EICMA 2023, hvor den danske Kawasaki importør og inkarnerede motorcykelnørd Marck Lauritsen som så ofte før var behjælpelig med en introduktion til alle 2024 nyhederne fra Kawasaki.

Den velorienterede MagaCin læser ved selvfølgelig, at flere af modellerne som eksempelvis den firecylindrede Kawasaki Ninja ZX-4R – hvor vi tidligere på året fik bekræftet, at modellen rent faktisk kom til Europa – samt 2024 udgaven af Kawasaki Eliminator og den ret spændende nye Kawasaki Ninja 7 HEV hybridmotorcykel var debuteret officielt forud for EICMA.

Men det er ikke desto mindre stadig en ret fed oplevelse, at få en personlig introduktion til nyhederne af en person, der virkelig ved hvad han taler om.
Og det er slet ikke så tosset endda selv at være til stede på EICMA, når et mærke ud af det blå ryster lidt nyheder ud af ærmet, som vi ikke på forhånd hverken havde set lækket dokumentation for eller set på såkaldte spionbilleder.

Grundet et tæt pakket program med pressepræsentationer oven i hinanden, blev vores koncept lidt anderledes i år, hvor vi var nødt til at fravælge livestreaming fra de forskellige mærkers storslåede events.
Men dem der har lyst til at overvære Kawasaki’s officielle præsentation af mærkets nyheder på EICMA 2023, skal naturligvis ikke snydes.

Se videoen, Kawasaki EICMA 2023 Full Press Conference Official Coverage, under dette afsnit.

Kawasaki’s opdatererede 2024 modelprogram ser igen i år ret interessant ud, og vi ser med ret store forventninger frem til at teste alle de mange fede nye Kawasaki modeller hurtigst muligt.

Skulle man vove et øje og udpege en enkelt eller to modeller, så ville det ikke være spor kedeligt, at få lov til at fyre den hidsige firecylindrede Kawasaki ZX-4RR og måske også den reinkarnerede, grønnere og mere miljøvenlige med stadig potente 2024 Kawasaki Ninja ZX-6R af.

Vejrliget er måske ikke 100% med os til sådan et projekt.
Men som det fremgår af videoen øverst i artiklen, har vi en aftale på plads med Marck om, at se nærmere på begge modeller om ganske kort tid.

Hold dig opdateret på de seneste MC-nyheder!

Bliv abonnent og få ubegrænset adgang til alle nyheder, tests, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start