Leaving on a Jet Plane - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Leaving on a Jet Plane

MagaCin sætter kursen mod EICMA
CO
06/11-2023 kl. 06:00

Nej, nej… vi render ikke af posten, og lader vores læsere i stikken.
Men MagaCin sætter i dag kursen mod Italien og efterårets store mc-messe – der i år udvides med to haller – hvor en masse spændende motorcykelnyheder vises offentligt for første gang, og hvor den officielle præsentation af nyheder som endnu ikke er afsløret af patentansøgninger, spionbilleder og lækket dokumentation traditionelt præsenteres.

Derfor sidder vi i sagens natur indtil på torsdag hverken klistret til telefonerne for at besvare opkald eller bag tastaturet for at viderebringe de seneste nyheder fra motorcykelbranchen, for der bliver så rigeligt at se til på EICMA.

Men du kan være ganske rolig.
For i forbindelse med årets gigantiske motorcykeludstilling får vi samlet dynger af materiale, ny viden og masser af inspiration, som anvendes til kommende artikler.

Tidsskemaet er i år temmelig presset, hvor en række motorcykelproducenter på forhånd har oplyst om, på hvilket tidspunkt de forskellige mærkers pressepræsentationer finder sted, og nogle af disse afvikles sågar på samme tidspunkt.

EICMA er, som tidligere nævnt, i år udvidet med to haller, og stort set alle motorcykelproducenter har masser af spændende nyheder på tapetet.
Så vi ved at vi får vanvittigt travlt, men vi vil ikke desto mindre forsøge at dele lidt af de spændende nyheder på vores Facebook– og Instagram profil i løbet af tirsdagen.

EICMA afvikles traditionen tro i det italienske messecenter Fiera Milano Rho i 7. – 12. November, hvor adgang til messen de to første dage er forbeholdt pressen og forhandlere.
9. November slås dørene op for alle, så der er stadig tid til at tage en rask beslutning om at hoppe på en flyer og selv besøge messen.

Billetprisen på €19 for voksne og €12 for børn kan ses på EICMA’s website, hvor der også findes al tænkelig information og nyttige oplysninger om messen.

Læs eventuelt også artiklen, Skal du billigt til verdens største mc-messe? fra 2019, hvor priserne naturligvis ikke længere holder, men hvor du finder en beskrivelse af den italienske mc-messe, nyttig praktisk information vedrørende valg af fodtøj, hvordan man lettest kommer rundt i Milano, om den vigtige tillægsbillet i metroen og så fremdeles.

Og for at få et indtryk af hvordan der ser ud i det gigantiske messecenter Rho Fiera, når mc-messen afvikles, kan du jo eventuelt tage et blik på den 50 minutter lange video i artiklen der er linket til nedenfor.

Vi får nok at se til i de kommende dage, men MagaCin er tilbage på pinden allerede på torsdag, hvorefter vi ikke blot hurtigst muligt deler de seneste nyheder fra EICMA, men selvfølgelig også som altid dækker de meste interessante motorcykelrelaterede nyheder.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start