MV Agusta's eventyrlige 9,5'er klar til EICMA - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MV Agusta’s eventyrlige 9,5’er klar til EICMA

Den endelig udgave af MV Agusta's "9.5 Project" afsløres officielt 7. November.
CO
25/10-2023 kl. 05:39

For en måneds tid siden kunne du her på MagaCin læse om et eventyrligt navneskift hos MV-Agusta, hvor den mindste af modellerne i det der tidligere var kendt som Lucky Explorer serien, blev annonceret udsat på ubestemt tid, imens den største og stærkeste model angiveligt i følge australske certificeringsdokumenter navngives MV Agusta Enduro Veloce.

I artiklen der er linket til under dette afsnit nævnes også, at serieproduktion af sidstnævnte angiveligt skulle begynde i Oktober, og vi lader også en kommentar falde om, at det ville være ret mystisk, hvis ikke vi får mere at vide om projektet i forbindelse med EICMA i starten af november.

Det viser sig nu, som du kan se længere nede at holde stik.

Optakten til en officiel lancering af Lucky Explorer serien har været langvarig, og den øverste boss for Pierer Mobility Stefan Pierers tidligere erklæring om, at “ingen har brug for en Lucky Explorer fra MV”, kunne garanteret få de mest begejstrede til at frygte, at en seriøst eventyrlig MV Agusta aldrig ville blive en realitet.
Læs også KTM chef sabler MV Agustas eventyrere.

Men realiteterne har nu overhalet både KTM bossens modstand samt rygtebørsens spekulationer, og MV Agusta har via opslag på sociale medier for ganske nylig informeret om, at en ny model foreløbig med betegnelsen 9.5 Project præsenteres officielt i færdigbagt udgave 7. November.

Billedet i opslaget herover er desværre temmelig dunkelt, men inspirationen fra Lucky Explorer forlægget er åbenlys.
Det spraglede Lucky Explorer logo vi tidligere har set øverst på kåbesiderne, er tilsyneladende forsvundet, men lur os om ikke det er Lucky Explorer logoet, som pryder sidespejlene.
Kunne de gyldne forgaffelben måske være en indikation på, at affjedringskomponenterne er leveret af svenske Öhlins?
Det og meget mere finder vi ud af allerede om et par ugers tid.

For MagaCin hopper traditionen tro på flyveren til Milano den 6. November, og står klar når dørene åbnes til årets EICMA. Og det ligger helt fast, at vi også skal en tur forbi MV Agusta’s stand for at se den spændende nyhed.

MagaCin holder dig opdateret på de seneste MC-nyheder

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start