Video: Yamaha nyhederne på årets EICMA - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Yamaha nyhederne på årets EICMA

Se en hurtig gennemgang af de vigtigste nyheder fra Yamaha med mærkets svenske marketingschef som guide.
CO
12/11-2023 kl. 05:45

I MagaCin’s artikelserie fra efterårets internationale mc-messe EICMA i Italien har læserne i de seneste dage haft mulighed for at følge vores besøg på stande hos både Honda og KTM, hvor vi begge steder var så heldige, at få velkvalificeret assistance til at danne os et overblik over og få et førstehåndsindtryk af mærkernes nyheder på nært hold.

Perfekt guide
Yamaha havde under optakten til EICMA lanceret en del spændende nyheder, som vi naturligvis løbende har holdt læserne opdateret på, men MagaCin’s udsendte fik også på Yamaha’s stand uvurderlig hjælp til at få et lynhurtigt overblik over årets nyheder.
I denne omgang fra Yamaha’s svenske marketingschef Jacob Anderson, der på nær perfekt dansk som en perfekt guide underholdt os med stort set alt, der er værd at vide om de seneste nyheder fra Yamaha.

Et lille es i ærmet
Yamaha havde som tidligere nævnt forud for EICMA lanceret en række nyheder som eksempelvis den nye Yamaha Ténéré 700 Extreme, den i vores optik ret cool udseende Yamaha XSR900 GP, en voldsomt revideret 2024 Yamaha MT-09 og den nu endnu skrappere 2024 Yamaha MT-09 SP.
Men Yamaha havde faktisk også et lille es i ærmet til EICMA, da 2024 Yamaha Ténére 700 Explore blev præsenteret, imens vi var undervejs til Italien.
Man kan med rette betegne nyheden som et lille es, da modellens fysiske størrelse velsagtens er den mest væsentlige faktor.

Se videoen fra vores lille rendezvous med Jacob på EICMA i videoen nedenfor.

Således fik vi igen på en lidt anderledes facon end sædvanligt et lille kig på de nyeste modeller, imens vores herlige guide med ret overbevisende indsigt i emnet udfoldede sin viden.

Også selv om et koblingsgreb under den ret intense rundtur mellem nyhederne i skyndingen blev forvekslet med et bremsegreb, at baggrundsmusikken gjorde sit bedste for at overdøve vores lille projekt, og at den opmærksomme seer nok spotter en tastefejl eller to i underteksten.

Men det er der formentlig ikke mange som hæfter sig ved, for det er meget federe at fokusere på alt der er værd at vide om den nye Yamaha Ténéré 700 Extreme, den ret fede retroinspirerede Marlboro ( jo, det tør vi godt skrive) XSR900 GP, den nye sportsligt optimerede MT-09 samt den forkælede søstermodel MT-09 SP, og sidst men ikke mindst den nye Yamaha Ténéré 700 Explore, som altså nu gør Ténéré 700 oplevelsen lettere tilgængelig.

Vi følger hurtigst muligt op på denne førstehåndsintroduktion til de seneste nyheder fra Yamaha med yderligere information om den nye Ténéré 700 Explore.

Hold dig opdateret på de seneste MC-nyheder!

Bliv abonnent og få ubegrænset adgang til alle nyheder, tests, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start