Top Secret Triumph i mediernes søgelys - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Top Secret Triumph i mediernes søgelys

Spændende modeller er kommet i mediernes søgelys verden over.
Steffen Olesen
29/10-2020 kl. 09:58

Årstidens mørke, kulde, rusk og regn er måske ikke ligefrem befordrende for de længste køreture for mange motorcyklister på de nordiske breddegrader.
Men så kan vi til gengæld glæde os over, at vi nu er nået dertil, hvor den kommende sæsons nyheder præsenteres i stor stil.
I år ser vi blandt motorcykelproducenterne en fremherskende trend, hvor 2021 nyhederne præsenteres online med masser af lækre billeder og dygtigt producerede videoer.
Nogle 2021 nyheder er vi allerede informeret om, men der kunne sagtens være nogle overraskelser under opsejling.
Som eksempelvis de to spændende hemmeligholdte modeller fra Triumph du kunne læse om her på MagaCin for nogle måneder siden.

De tre modeller i søskendeflokken udstyres alle med den nye trecylindrede 660cc motor

Officielle 2021 nyheder
Vi har allerede set de første officielle præsentationer af nogle 2021 nyheder fra mærker som Aprilia, Kawasaki, BMW, og Yamaha, men der er stadig mange spændende nyheder undervejs.
Visse mærker har allerede annonceret tidspunkter for lancering af 2021 nyhederne, hvor eksempelvis Ducati har annonceret en længerevarende serie-præsentation, den velinformerede er bekendt med, at den nye Honda CB 1000 R præsenteres 10. November, og Kawasaki har lovet os ikke mindre end seks nyheder 23. November.
Men vi skal faktisk ikke vente længere end til i morgen, før endnu en spændende model indtager scenen. For den nye trecylindrede 660cc Triumph Trident debuterer nemlig fredag d. 30 Oktober på slaget 12.
Og vi kan nok med rimelighed forvente, at flere 2021 nyheder bliver annonceret i den kommende tid.

2021 nyhederne vi håber på
Tridenten er blandt de nyheder Triumph Motorcycles LTD allerede har meldt officielt ud om, men det er også lidt spændende, hvilke uventede nyheder der eventuelt kunne blive præsenteret i år.

Triumph
Det kunne for Triumph’s vedkommende sagtens være de to hemmelige modeller i mellemklassen vi nævnte i indledningen.
MagaCin bragte for et par måneder siden nyheden om de to hemmeligholdte modeller Adventure Bike og Adventure Sport, der lige som Tridenten er udstyret med den nye trecylindrede 660cc motor.
To rigtig spændende modeller der i disse dage er kommet i mediernes søgelys verden over.

Aprilia
Aprilia har i denne måned lanceret den nye tocylindrede Aprilia RS 660 og alle ved, at modellen får følgeskab af Aprilia Tuono 660. Om den afklædte søstermodel præsenteres officielt i år er der imidlertid ikke sikre forlydender om, selvom prisen på det danske marked har været kendt siden årets begyndelse.
En officiel præsentation af Tuono 660’eren vil derfor ikke være en lige så opsigtsvækkende nyhed, som hvis Aprilia beslutter sig for at præsentere Aprilia Tuareg 660 som en officiel 2021 nyhed.

Aprilia Tuareg 660 under testkørsel på offentlig vej

Yamaha
Det er kun få dage siden Yamaha ved en online præsentation med dystert tema viste den stærkt opgraderede 2021 udgave af MT-09.
Men Yamaha har ikke været specielt meddelsomme vedrørende den hemmelige Yamaha Ténéré 700 med kæmpe benzintank, der for ikke så længe siden blev foreviget af en hurtig spionfotograf under testkørsel på offentlig vej.

Yamaha Ténéré 700 med stor benzintank

Harley-Davidson
Harley-Davidson’s eventyrlige Pan America med 145 hestekræfter er vel egentlig ikke den store nyhed.
Den terrængående model skulle oprindeligt have ramt markedet i 2020 sammen med Streetfighteren Harley-Davidson Bronx – der lidt uventet fik dødsstødet – men den officielle lancering af Harley-Davidson Pan America blev efter udskiftning i virksomhedens ledelse og implementering af nye strategier udskudt til 2021.
Så derfor er det ikke utænkeligt, at Harley-Davidson fyrer op under kedlerne med nye Pan America billeder samt video i efteråret.
Harley-Davidson Pan America er i øvrigt i øjeblikket på Europa turne, hvor modellen er set udstillet ved en lang række autoriserede forhandlere.

KTM
Vi har ingen forpligtende informationer fra den østrigske producent, men har til gengæld fået besked på, at være 100% klar i starthullerne.
Den eneste information vi har kunnet fravriste pålidelige kilder med fortrolig indsigt er, at “der kommer masser af vildt fede nyheder”.

Det er en herlig tid
I stedet for at skutte os i kulden og skumle over, at betingelserne for at køre MC ikke er de mest optimale, kan vi altså varme os ved tanken om de kommende officielt annoncerede 2021 nyheder, samt de overraskelser efteråret også kunne byde på.
Efteråret er en herlig tid.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start