Ny Triumph afsløres online - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Triumph afsløres online

På slaget tolv d. 30 Oktober
Steffen Olesen
24/10-2020 kl. 10:21

I år er det ikke længere forbeholdt pressen og særligt udvalgte, at overvære motorcykelproducenternes officielle afsløringer og præsentationer af den kommende sæsons spændende MC nyheder.
Det skyldes Corona pandemien, hvor fantastiske MC-messer som EICMA nær Milano i Italien samt Intermot i Köln er blandt ofrene.

Det har medført en ny dagsorden – som vi sandsynligvis kommer til at se mange flere eksempler på dette efterår – hvor motorcykelproducenterne i stigende omfang præsenterer nyhederne online.
En ny alternativ praksis som betyder, at alle har mulighed for, at overvære når 2021 nyhederne præsenteres.
Senest var præsentationen af 5 nye modeller fra BMW et godt eksempel på det nye omsiggribende tiltag, og for en uges tid siden kunne du her på MagaCin se, at det britiske mærke Triumph annoncerede online præsentationen af den nye Triumph Trident.
En event der altså kan deltages i foran skærmen i hjemmet, som finder sted d. 30 Oktober på slaget tolv, og som bliver lige så let at overvære som eksemplet fra BMW.

Du har garanteret allerede hørt om den nye trecylindrede mellemklasse Triumph Trident, der uofficielt og helt mellem os bliver én af tre nye fremtidige 660cc modeller, som er målrettet hvert sit segment.
For her på MagaCin kunne du allerede for nogle måneder siden se de første billeder af modellen.
Dernæst kunne vi for en lille måneds tid siden fortælle, at Triumph Motorcycles var i gang med de sidste testkørsler på offentlig vej, og at den nye Triumph Trident var næsten produktionsklar.

Se præsentationen her på MagaCin
For at overvære præsentationen, går du ganske enkelt ind i denne artikel og afspiller YouTube videoen du ser længere oppe.
Gør du det nu, så præsenteres du for en nedtælling der viser hvornår eventen går live… akkurat lige som ved BMW præsentationen.
Noter tidspunktet kl. 12.00 Fredag d. 30 Oktober for at være helt på forkant med alt der er værd at vide om den spændende nye trecylindrede 660cc Triumph Trident.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start