Video: Seks nyheder fra Kawasaki - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Video: Seks nyheder fra Kawasaki

Sløret løftes 23. November
CO
01/10-2020 kl. 15:15

Beslutningen om at droppe efterårets store MC-messer Intermot i Köln og EICMA i Italien er en skuffelse for motorcykelentusiaster verden over. For det er en helt speciel oplevelse, at se en lang række af årets kommende nyheder blive præsenteret i fælles fodslag.

Men omvendt betyder aflysningen af de store fælles arrangementer også, at motorcykelproducenterne har frie hænder til, at lancere næste års nyheder når de vil.
Flere producenter har allerede åbnet ballet, og vi ved eksempelvis, at den nye trecylindrede Triumph Trident 660 snart er klar til officiel præsentation, vi har set de første spionbilleder af den nye Aprilia Tuareg 660 på offentlig vej, Suzuki har annonceret demonstration af en overlegen måde at køre på d. 7 Oktober og de fleste andre mærker – herunder Kawasaki – er også så småt begyndt at tease for kommende nyheder.
Det fremgår blandt andet af Kawasaki’s hjemmeside, hvor du udover nedtælling til den officielle præsentation også kan se en video med en række nye modeller, der alle er skjult under hver sit klæde.
I videoen annoncerer den japanske producent afsløringen af hele seks nyheder mandag d. 23. November.

Hvilke nyheder kan vi forvente?
Vi ved at flere modeller fra Kawasaki får en grundig overhaling til 2021, men det er slet ikke umuligt, at der skulle være en overraskende nyhed blandt de seks modeller.
Den skarpe observatør har allerede bemærket, at flere af modellerne i videoens indledning er udstyret med egerhjul.
I videoen fokuseres der fortrinsvis på racerbane og kørsel i terræn, og under et af klædestykkerne gemmer der sig sandsynligvis en ny ZX-10R… og meget tænkeligt en ZX-10RR under et andet.
Derudover kunne være rigtig spændende, hvis der var en helt ny mellemklasse Adventure Bike med hardcore offroad køreegenskaber blandt nyhederne.
Og så kunne der jo kunne eventuelt være fundet plads i modelprogrammet til en helt ny Kawasaki Z1000?
Det får vi alt sammen mere at vide om i næste måned.
Men indtil da, kan du jo eventuelt gennemse listen med Kawasaki’s New Featured Vehicles, og se om nogle af disse modeller kan inspirere til hvilke nyheder vi får at se d. 23. November.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start