Ny Ténéré 700 med kæmpe tank - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Ténéré 700 med kæmpe tank

Ny rejsevenlig Ténéré 700?
Steffen Olesen
12/10-2020 kl. 14:54

Yamaha Ténéré 700 er tiltænkt sin helt egen målgruppe.
Det fastslog den japanske motorcykelproducent som en del af den officielle pressepræsentation for Yamaha Tracer 700 tidligere på året.

Og det var nok ikke helt dumt tænkt af Yamaha. For Ténéré 700 har siden lanceringen vist sig, at være en utroligt populær model i segmentet for motorcykler i mellemklassen, som udover at være velkørende på asfalten også magter kørsel på alternativt underlag.
Netop denne specifikke målgruppe blev i år præsenteret for varianten Yamaha Ténéré 700 Rally Edition, der tilgodeser de lidt mere hardcore offroad entusiaster.
Se endelig videoen i artiklen her, hvor Trial køreren Pol Tarrés giver nogle helt forrygende eksempler på, hvor svedent der kan køres på en Yamaha Ténéré 700, hvis de køretekniske færdigheder er helt i top.

Billede sakset fra videoen The Seeker med Pol Tarrés

Pol Tarrés demonstration af Ténéré’s kvaliteter burde mane enhver skeptikers tvivl i jorden, hvis man i det hele taget kan finde sådan en.
For Yamaha Ténéré 700 høster stort set kun rosende omtale.
Men den japanske motorcykelproducent hviler tilsyneladende ikke på laurbærrene, for nu er endnu et tilbud til den specifikke Yamaha Ténéré 700 målgruppe angiveligt under opsejling.

Rejsevenlig Yamaha Ténéré 700?
Som du kan se i billedgalleriet øverst, er den camouflerede model, som for nylig er spottet under testkørsel på offentlig vej udstyret med større benzintank. En benzintank der meget vel kunne tænkes at rumme 20-21 liter.
Bundskjoldet under motoren har ændret udseende, og udstødningens forrør ser også anderledes ud på billederne.
Bemærk også, at forgaflens yderben har skiftet udseende.
Det kunne sagtens skyldes, at denne variant af Yamaha Ténéré 700 – som rygtebørsen allerede har døbt Yamaha Ténéré 700 Travel – er tiltænkt rollen som en mere komfortabel rejsevenlig variant til længere distancer end de to søstre.
I så fald er det nok ikke helt tilfældigt, at modellen under testkørslen er udstyret med taskestativ, hvor der meget passende kunne placeres to store aluminiums tasker.

Vi ser frem til en officiel udmelding fra Yamaha, og holder naturligvis vore læsere orienteret straks der er nyt i sagen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start