Ny Honda CB 1000 R - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Honda CB 1000 R

Årets MC 2018 opdateres til 2021
Steffen Olesen
24/10-2020 kl. 20:13

Det er ikke mere end godt at par år siden, at Honda CB 1000 R Neo Sports Café i suveræn stil løb med titlen som årets motorcykel i Danmark 2018.
Men Honda åbenbart mener allerede nu, at tiden er moden til en opdatering af modellen.
I en helt frisk video på YouTube fortæller Honda nemlig, at en ny Honda CB 1000 R præsenteres 10. November 2020.

Som du kan se i videoen, er slægtskabet med den nuværende CB 1000 R åbenlyst.
Men et grundigt gennemsyn af den dunkle video afslører blandt andet, at forlygten er ny og tiltet mere bagover, der er tilføjet en lille beskyttelse foran instrumenteringen, panelerne lige under benzintanken er ændret, afdækningerne ved kølerens sider ser også umiddelbart anderledes ud, og egerne i den nye Honda’s fælge er anderledes udformet samt vokset i antal.

Officiel online præsentation?
Den første teaser for den nye Honda CB 1000 R er søsat uden yderligere informationer, så vi må i den indledende fase nøjes med de første sparsomme glimt af modellen.
Indtil videre kan vi dog trøste os med, at vi trods alt fik set lidt mere af motorcyklen end i Yamaha’s teaser for en snarligt kommende ny MT.
Vi drister os til at gætte på, at Honda når dagen oprinder disker op med en online event efter samme koncept som præsentationen vi senest så fra BMW, og den vi får at se fra Triumph sidst på måneden.

Skal vi også lige gætte på, at online præsentationer af 2021 modellerne generelt bliver det nye sort i år?Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start