Ny mellemklasse V-Strom? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny mellemklasse V-Strom?

7. Oktober introducerer Suzuki en "overlegen måde at køre på"
Steffen Olesen
26/09-2020 kl. 12:44

Efteråret er traditionelt den tid, hvor langt de fleste motorcykelproducenter præsenterer det kommende års nyheder.
Det falder helt i tråd med japanske Suzuki’s annoncering af en nært forestående præsentation af en motorcykel, som angiveligt skulle bibringe motorcyklisterne en frit oversat til dansk overlegen måde at køre på.
Det kan du se på billedet over artiklen der fortæller, at producenten onsdag d. 7 Oktober introducerer “A Superior way to Ride”.

Hvilken model?
På billedet der er rundsendt til udvalgte medier uden yderligere information, er teksten indlejret i en motorcykels instrumentering. En instrumentering der kunne være monteret på stort set hvilken som helst ny model fra den japanske producent.
Da billedet i første omgang er distribueret til indiske medier, kunne man måske forsigtigt gætte på, at instrumenteringen er monteret på en ny baby Intruder til det asiatiske marked.
Men sandheden er, at ingen eksterne kilder er informeret om hvilken model det drejer sig om.
Så informationen kunne også handle om en ny GSXR til de sportsligt orienterede, eller måske endda en helt ny mellemklasse Suzuki V-Strom?

Suzuki’s nye store DL 1050 V-Strom – som du kan læse mere om både i den særskilte test Verdens Letteste Adventurebike og i MagaCin’s dobbelttest med Honda CRF 1100 Africa Twin her – fik en gennemgribende overhaling sidste år, så det er slet ikke utænkeligt, at det nu er det mindre familiemedlem som står for tur.

En ups’er?
Man kunne argumentere for, at den nye model udelukkende er tiltænkt det asiatiske marked, da nyheden er sluppet ud via indiske medier.
Men vi har tidligere set en lang række eksempler på små ups’ere, hvor nyheder utilsigtet eller fejlagtigt er sluppet ud før tid.
Her på MagaCin finder du blandt de langt over 7000 MC relaterede artikler flere eksempler på hjemmesider, der uheldigvis offentliggjorde nyheder før tid – og efterfølgende hurtigt blev lukket ned.

Eksempler på lækkede nyheder
Men derudover har vi også tidligere set samarbejdspartnere, der frigav informationer førend planlagt – som det skete med Ducati Superleggera V4 – og såmænd også set eksempler på eksklusivt inviterede gæster til lukkede arrangementer, der følte et altovervældende behov for at dele deres nye hemmelige viden med omverden.
Som eksempelvis med Triumph’s nye Triumph Rocket III, Indian Challenger, og sidst men ikke mindst… de tre nye kommende engelske mellemklasse nyheder Adventure Bike, Roadster og Adventure Sport fra Triumph Motorcycles.

Det vil vi gerne se
Det kunne faktisk gå hen og blive rigtig spændende, hvis Suzuki ved en tilfældighed lidt præmaturt har søsat kampagnen for en ny mellemklasse V-Strom.
Og det kunne faktisk gå hen og blive rigtig interessant, hvis den snarligt kommende model oven i købet var udstyret med den nye spændende tocylindrede rækkemotor du kunne læse om her på siden tidligere på året.
Hvis det vitterligt handler om en ny mellemklasse V-Strom, så kan vi jo glæde os til, at den officielle afsløring venter lige om hjørnet.
Og det kunne Suzuki jo så meget passende gøre på en tilsvarende måde, som da Suzuki sidste efterår begyndte at dele teasere videoer for den store V-Strom.
Vi glæder os til 7. Oktober, hvor vi får noget mere at vide om, hvilken model det egentlig er Suzuki har på bedding.

Forvent flere digitale 2021 præsentationer
Den verdensomspændende Corona pandemi har krævet en lang række ofre, og da stort set alle efterårets store MC-messer som eksempelvis Intermot i Köln 2020 og EICMA 2020 er aflyst, skal vi nok regne med, at rigtig mange af det kommende års nyheder præsenteres digitalt.
MagaCin holder som altid naturligvis skarpt øje med alt hvad der rører sig indenfor motorcykelbranchen, så kig endelig indenfor med jævne mellemrum for at holde dig opdateret vedrørende de seneste nyheder.

Og vi har naturligvis også noteret datoen d. 7. Oktober 2002 i kalenderen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start