Den nye Suzuki V-Strom afsløret før EICMA
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den nye Suzuki V-STROM

Fra lidt hemmeligt til fuld offentliggørelse på kort tid
CO
31/10-2019 kl. 02:25

Efter en lidt besynderlig hemmelighedsfuld første teaser-video for en kommende nyhed – hvor meget var overladt til fantasien og kreative gætterier – præsenterede Suzuki kort tid efter en lidt mere afslørende teaser, hvor vi rent faktisk fik et glimt af en motorcykel.

Indledningen i Suzuki teaser #2 med flakkende lys der stabiliseres i et stort V, samt de sparsomme glimt af nyheden, var et fint fingerpeg i retning af en ny V-Strom.

Suzuki er nu gået all in med en tredje teaser i rækken, hvor vi ser den nye Suzuki V-Strom i al sin pragt i helt forrygende omgivelser. Fra lidt hemmeligt til fuld offentliggørelse på kort tid.

Som det fremgår af videoen herover, har den nye V-Strom fået en seriøs kosmetisk overhaling, hvor man med lidt velvilje kan overveje, om forlygten måske er inspireret af seneste generation Suzuki Katana. I videoen panorerer kameraet henover instrumenteringens tidssvarende digitale display, så nu kan vi begynde at gætte på hvilke moderne features elektronikken er tilført, gætte på specifikationer, gætte på om motoren har fået vokseværk og gætte på den danske pris.

Og det bliver nok ved gætterierne nogle dage endnu. For selv om Suzuki gavmildt har vist den nye V-Strom både tæt på og fra flere vinkler, er producenten indtil videre knap så rundhåndet med teknisk information.

Hvad der reelt gemmer sig under det opfriskede udseende, samt stædige rygter om at modellen d. 5. November ved mc-messen EICMA i Italien præsenteres som Suzuki V-Strom 1100, bliver vi altså nødt til at vente en lille uges tid endnu med at få afklaret.

Pyt, pyt… vi sætter pris på at se den nye V-Strom i al sin herlighed, og venter gerne de få dage på en dynge lækre billeder og specifikationer.

Materiale vi naturligvis deler med dig straks det er tilgængeligt.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start