Ups! Ny Indian Challenger afsløret på video
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ups! Ny Indian afsløret på video

De første glimt af Indian Challenger
Steffen Olesen
30/07-2019 kl. 14:44

Tingene går nogle gange lidt hurtigere end planlagt, når motorcykelproducenter inviterer til forhandlermøde.


Det skete eksempelvis for engelske Triumph, da den kommende Triumph Rocket III blev fremvist ved et forhandlermøde. Seancen hvor den nye Rocket III kørte henover scenen blev filmet af publikum, og det varede ikke længe inden videoen var spredt via internettet.


Ny Indian Challenger

Nu er endnu en video fra et forhandlermøde sluppet ud til offentligheden, og denne gang viser videoen fra youtuberen Berlin Biker en ny Indian Challenger i sporadiske glimt.

Modelnavnene Challenger, Raven og Renegade er allerede registreret af Indian Motorcycle, og som du sikkert ved fra vores artikel Indianerne på krigsstien, har der siden foråret floreret billeder på internettet af en camoufleret kommende model fra Indian.

Spionbillede af forårets hemmelige model

Bemærk ligheden mellem modellen der i hemmelighed blev spottet og foreviget under testkørsel i foråret, og Indian Challenger der vises i videoen. De to kåber ligner godt nok hinanden meget.

Navnet Powerplus 108 knyttes til den nye Indian Challenger. Den overskuds-agtige overskrift skulle angiveligt være betegnelsen på en vandkølet 60 graders V-twin på 108 kubiktommer i den nye Indian Challenger. Forventningerne er at motoren leverer noget der ligner 120 hestekræfter.

Spændende nyt fra Indian, selv om det altså indtil nu kun er sådan lidt halv-officielt.

Nu er de første billeder sluppet ud, så mon ikke vi snart ser en officiel præsentation. Vi er bekendt med spekulationer der går på, at modellen præsenteres officielt i forbindelse med Sturgis Motorcycle Rally i South Dakota d. 2.-11. August.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start