Fantastisk tryllekunst med ny Ducati Panigale V4SL
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Fantastisk tryllekunst med ny Ducati

Først var den her, så blev den væk, nu kommer den måske igen
CO
03/02-2020 kl. 21:20

Vi har sagt det før, og gentager det gerne. Den italienske motorcykelproducent Ducati kan altså noget helt specielt vedrørende markedsføring.

Oplæg til den helt store tryllekunst

Et stort mysterium krydret med italiensk trylleri tog sin begyndelse, da vi først hørte vi rygter om ny eksklusiv model. Rygter der siden blev bekræftet i et interview med udenlandske medier.

I midten af Januar måned, kunne du her på MagaCin se lækkede data og modelnavn på den spændende nyhed.

Allerede samme eftermiddag kunne du endvidere her på siden se den første teaser video for modellen, og begejstringen ville ingen ende tage, da de næste gradvist mere afslørende videoer de følgende dage dukkede op i form af video #2, video #3 og video #4.

Du har naturligvis allerede regnet ud, at det drejer sig om den fuldstændigt absurd over-fede-super-cool Ducati Panigale V4 Superleggera, der for tiden er maskeret med navnet Project 1708…. og usynligheds-kappe.

Så langt, så godt.

Her på redaktionen undrede vi os da godt nok en smule over den alternative fremgangsmåde, hvor appetitvækkerne uden store armbevægelser blev frigivet via alternativ tredjemand.

Men spørgsmålet HVORFOR? blev hurtigt fejet til side af umiddelbar begejstring… som blev efterfulgt af endnu et HVORFOR? og en masse undrende kradseri i hovedbunden.

Først var den her – vips, så var den væk – og nu er den snart tilbage igen

Vi har videreformidlet de første fire videoer – af 8 stk. totalt – i artiklerne der er linket til i denne artikels indledning, og har i sagens natur holdt skarpt øje med frigivelsen af de resterende fire videoer… og stødte i den forbindelse på stor magi.

Det viste sig nemlig at de første 4 videoer – som er bragt af alverdens medier – med ét er forsvundet ved et trylleslag. Du bemærkede måske, at de fire første videoer heller ikke længere kan ses her på siden??

Her på redaktionen har vi i dag drøftet den bizarre situation – og spekuleret som gale over hvad der egentlig foregår – hvor alle bud på forklaringer er mindst lige så besynderlige som selve situationen… MEN ! !

Vi er slet ikke færdige.

Dags dato tikkede en pressemeddelelse ind via e-mail lidt over middag, hvor Ducati under overskriften Ducati Media Alert – Project 1708 vedhæfter billedet du ser over artiklen, samt bringer et link til informationer samt download af billeder og video.

Og så er den skid slået?

Næh du, for det viser sig nemlig, at vi bliver ledt til en side der også er ramt af tryllerier og magi. For her er alt indhold nemlig også forsvundet ved et trylleslag.

Oplysningen “Invalid article” gør os ikke ret meget klogere, og vi har desværre ingen tryllestav som kan ophæve besværgelsen.

Det store spørgsmål

I skrivende stund sidder vi tilbage med lige så mange spørgsmål som svar.

Er det her i virkeligheden udtryk for en MEGA-bommert, hvor ALT for megen information utilsigtet er sluppet ud før tid, er det en demonstration af Ducati's magisk evner, eller er det et rigtigt snedigt udtænkt “omvendt-psykologi” markedsførings stunt??

Ducati afslører tryllekunsten d. 6. Februar.

De næste store spørgsmål der melder sig er så, om Ducati lige pludselig tryller d. 6. Februar helt ud af kalenderen – hvilket er synd for dem der har fødselsdag den dag – , eller om Project 1708 viser sig at være en slags flyvende tallerken der præsenteres på Area 51, om Project 1708 i virkeligheden er en højteknologisk usynlig motorcykel… eller om Project 1708 “bare” viser sig at være den forventede magiske Ducati Panigale V4SL, som trængte til et øjebliks alenetid.

Vi tør ikke rigtig gætte på hvad der sker, og er faktisk lidt spændte på om artiklen her i det hele taget kan lægges op på siden… eller om den forsvinder ved et trylleslag i løbet af natten.

Vi noterer naturligvis d. 6 Februar i kalenderen med usynligt blæk, og holder dig selvfølgelig opdateret straks der er nyt fra magiens verden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start