Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Kawasaki ZX-10R

Fungerer overbevisende lige ud af kassen

Steffen F. Olesen
18/07-2021 kl. 06:00

Efter at have set intro-videoen over artiklen har du garanteret allerede gættet, at dette indslag handler om 2021 Kawasaki Ninja ZX-10R.
Kawasaki’s mest sportslige model som er udviklet i tæt samarbejde med WSBK mesteren Jonathan Rea debuterede officielt i November måned 2020, hvor Kawasaki Heavy Industries delte lækre billeder, leverede en række interessante detaljer om modellen, publicerede en præsentationsvideo og oplyste om modellens endelige tekniske specifikationer.
Følg linket lige nedenunder for masser af informationer om 2021 Kawasaki ZX-10R.


I forbindelse med lanceringen af den nye ZX-10’er har vi flere gange set Jonathan Rea køre modellen på racerbane, hvor den sympatiske irer (som ramte en historisk milepæl tidligere på året) virkede oprigtigt begejstret for den seneste generation Kawasaki ZX-10R.

I artiklen Ny ZX-10R testes af mesteren kan du se en video fra begyndelsen af 2021, hvor Jonathan Rea fortæller om og demonstrer mange af de nye tiltag, og giver et indblik i hvad de betyder i praksis.

Om det er lige præcis lanceringen af den nye Super-Ninja som er grunden til, at Rea’s egen 2016 ZX-10R blev sat til salg i Maj måned skal vi ikke gisne om. Og vi har heller ingen faktuel viden om, om den nye Kawa ZX-10R er den reelle årsag til, at den skrappe racerkører nu arbejder seriøst på at tage kørekort til motorcykel, og om han allerede har bestilt et eksemplar.
Men vi forestiller os, at Jonathan Rea i givet fald får mulighed for personligt at deltage i udpakningen af sin nye motorcykel.

Dansk udpakning af 2021 Kawasaki ZX-10R
Det er efter vores mening en mulighed man ikke bør ignorere, for det er ret hyggeligt at pakke helt nye motorcykler ud.
Specielt hvis man er i selskab med en person med indsigt i emnet, som kan skyde fra hoften med en kugleregn af relevante detaljer.

Se videoen nedenunder, hvor vi deltager i udpakningen af den ene af de to første sprit-nye 2021 Kawasaki Ninja ZX-10R som blev leveret i Danmark.
En seance hvor den danske Kawasaki importør Marck Lauritsen beredvilligt fortæller om modellens opdateringer til 2021, og ryster en del nørdede detaljer ud af ærmet.

Når man er vild med motorcykler og teknikken bag, er det lækkert at den danske Kawasaki importør altid leveringsdygtig i en guldgrube af tekniske informationer.
Men du bemærkede nok, at der i videoen ovenover ofte henvises til udpræget sportslig kørsel, decideret ræs samt omgangstider på bane.
Det var i denne omgang helt bevidst, fordi det er helt på linje med Kawasaki Heavy Industries’ egen markedsføringsstrategi for modellen.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
 • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned med 1 måned gratis prøveperiode
 • MagaCin Adgang 3 mdr.  —  DKK 69,00 hver 3 måneder med 1 måned gratis prøveperiode
 • MagaCin Adgang 6 mdr.  —  DKK 119,00 hver 6 måneder med 1 måned gratis prøveperiode

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
 • Betalingskort

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

 • Se alt indhold på MagaCin
 • Se videoer i fuld længde
 • Prøv den 1. måned GRATIS
 • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Få adgang herunder

Vælg dit MagaCin abonnement

1 måned
DKK 29
 •  Normalpris
 • Første måned gratis
3 måneder
DKK 69
 • Spar 20%
 • Første måned gratis
6 måneder
DKK 119
 • Spar 30%
 • Første måned gratis