Endelig! Vedligeholdelsesfri kæde monteret - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Endelig! Vedligeholdelsesfri kæde monteret

Er en vedligeholdelsesfri kæde lykken? Det finder vi ud af gennem denne sæson.
Steffen F. Olesen
09/05-2021 kl. 06:00

Du gjorde garanteret lige som vi store øjne, da BMW i August måned 2020 lancerede en vedligeholdelsesfri kædesom efterfølgende viste sig at være fremstillet af Regina – og vi har næsten ikke kunne være i os selv af bare spænding.
Vi har modtaget en del efterspørgsler på en test af netop denne kæde, og ventetiden har været lang, men nu kom kæden endelig hjem.

Som du kan se herunder, kunne vi simpelthen ikke lade være med at fyre op under kameraet da vi pakkede kæden ud og monterede den, forud for en test som af gode grunde først bliver kreeret når der er rullet nogle kilometer på motorcyklen.

Hvorfor er kæden fra Regina interessant?
Få motorcyklister vil beklage, at det fremover ikke blot er er slut med rengøring og smøring af kæden, men vel også nærmest rengøring af hele motorcyklens bagende inklusive den bagerste fælg. Og så er det faktisk også slut med den omstændige proces med at fjerne en ophobet klistret sort masse ved forreste tandhjul. For disse ubehageligheder slipper vi for, med den banebrydende vedligeholdelsesfri kæde med hidtil uhørt lav friktionskoefficient, der oven i købet heller ikke ruster…. Eller gør vi?

Læser man nærmere på kassen som kæden leveres i ser man, at Regina anbefaler at man giver kæden en klat smørrelse efter køsel i regn og salte forhold.
Så helt vedligeholdelsesfri er den måske ikke, og det bliver yderst interessant at se hvor meget vedligehold den vedligeholdesfri kæde egentlig kræver.

Se pressemeddelelsen for den nye vedligeholdelsesfri Regina High Performance Endurance (HPE) kæde i PDF’en lige nedenunder.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

I forbindelse med udviklingen af den nye vedligeholdelsesfri kæde er udført et omfattende testarbejde, der viser at holdbarheden er mindst lige så god – hvis ikke bedre – som for en konventionel Z-rings kæde der jævnligt smøres og vedligeholdes efter foreskrifterne.

Ydermere fremgår det af ovenstående pressemeddelelse, at den innovative ta-C coating proces er kommet til verden takket være udviklingsafdelingens ihærdige indsats i Regina’s egen udviklingsafdeling på Cernusco Lombardone (LC) fabrikken i Italien.


Hold dig opdateret på de seneste MC-nyheder!

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til alle nyheder, artikler, videoer og tests på MagaCin.dk

Del med en ven

3 personer snakker om “Endelig! Vedligeholdelsesfri kæde monteret

  1. Det lyder til at være perfekt, men hvor kan man købe den?. Min MC bruger størrelse 530, og jeg har søgt og søgt uden held.

Skriv et svar

Giver børn en ny start