Elektrisk Suzuki hvornår? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Elektrisk Suzuki hvornår?

Elektrisk Suzuki klar når markedet er klar
Steffen Olesen
30/06-2020 kl. 12:55

Har Suzuki planer om nogensinde at lancere en elektrisk motorcykel? På hvilket teknologisk stadie befinder den japanske motorcykelproducent sig i den retning? Hvornår har Suzuki i givet fald tænkt sig at præsentere en elektrisk motorcykel?
De spørgsmål besvares længere nede i artiklen, af en repræsentant fra Suzuki der sidder med fingeren på pulsen.

Fremgang for elektriske motorcykler
I en stadigt mere klimabevidst verden, har forbrugerne verden over generelt taget godt imod elektriske køretøjer.
Salget af elbiler er i kraftig vækst, og flere producenter af elektriske motorcykler beretter om en tilsvarende tendens.
Eksempelvis kunne du her på siden i Marts måned læse om den imponerende fremgang italienske Energica noterede sig, og et par måneder senere kunne du også her på MagaCin læse, at Energica er seriøst i stødet, samt at medvinden for det italienske firma tilsyneladende ingen ende har.

Nye innovative spillere på markedet
Vi har gennem de senere år set et massivt antal nye innovative elektriske motorcykler præsenteret, hvor især nye spillere på markedet gør sig bemærket med radikal nytænkning.
Tænk bare på eksempler som NAWA Racer med superkondensatorer samt Damon Hypersport der er udstyret med alskens moderne teknologi, og hvor førerpositionen sågar kan ændres under kørslen. Og så slipper vi nok heller ikke for lige at vende den finske RMK E2 med elektrisk drev gennem det navløse baghjul.

Etablerede motorcykelproducenter kan også
Der ER altså en masse spændende nyt under opsejling fra relativt nye producenter, men som vi har nævnt ved utallige tidligere lejligheder, ligger de veletablerede traditionelle motorcykelproducenter heller ikke på den lade side.
Harley-Davidson har som bekendt allerede for længst introduceret modellen LiveWire som vi testede sidste år, og for nylig søsatte Kawasaki en teaser kampagne for modellen Kawasaki Endeavor, som er spækket med den seneste innovative teknologi.
Efter vores mening en overbevisende demonstration af, at Kawasaki er 100% klar til at slå til i samme sekund markedet er klar.
Og det ser heller ikke ud til, at BMW’s visioner vedr. elektriske motorcykler halter bagefter konkurrenterne

Vi faktisk også overbevist om, at alle store etablerede motorcykelproducenter ligger inde med enten produktionsklare eller nær færdigudviklede elektriske motorcykler.
Den spekulation understøttes blandt andet af udtalelser fra Devashish Handa, VP, Sales, Marketing & After Sales, Suzuki Motorcycle India.
I et interview med det engelsksporgede indiske medie Financial Express.
I interviewet hvor der rundes flere forskellige emner, fortæller Devashish Handa nemlig ikke blot, at Suzuki allerede har teknologien på plads, men også at det ganske enkelt er et spørgsmål om tid, før producenten slår til på dette punkt.
Forstået på den måde, at når forbrugerne for alvor er klar til at købe en elektrisk Suzuki motorcykel, så er producenten også klar til at levere med kort varsel.

Nu er det altså officielt sluppet ud, at Suzuki er klar til at følge strømmen når den flyder hurtigt nok. Vi ser frem til de første læk med tekniske informationer samt spionbilleder.
Og så bliver det lidt spændende at se, hvornår motorcykelproducenterne mener, at kampen om markedsandele for elektriske motorcykler skal indledes.
I år… næste år… eller længere ude i fremtiden?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start