Elektrisk Kawasaki spækket med innovativ teknologi
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Elektrisk Kawasaki spækket med innovativ teknologi

Vi gætter på snarlig officiel lancering
CO
06/06-2020 kl. 09:30

Du har vel hørt, at Kawasaki Heavy Industries er i fuld sving med at udvikle en elektrisk motorcykel?

Hvis den nyhed skulle være fløjet under radaren, så kan du blive introduceret til modellen i artiklen Elektrisk Kawasaki med bakgear, hvor du udover at finde links til tidligere videoer og artikler også kan se at… øøøh… modellen er udstyret med bakgear.

For dig som allerede har stiftet bekendtskab med den opsigtsvækkende nyhed kan vi lige så godt få overstået den sædvanlige trummerum med det samme.

Oplysninger om tekniske specifikationer, officiel lanceringsdato, pris og andre relevante informationer er stadig ukendt. Men som du ved er de seneste videoer med Kawasaki EV Endeavor frigivet med ret korte tidsintervaller, så vi bliver forhåbentlig snart lidt klogere på modellen. 

I den seneste video som Kawasaki har delt i opslag på sociale medier, ser vi modellen i aktion på bane. Men der fokuseres i denne omgang fortrinsvis på, at modellen er udstyret med innovativ teknologi, og at der er udtaget en række patenter i forbindelse med udvikling af modellen.

Denne seneste video er nummeret som nummer 9 ud af 10, og vi kan håbe på at den tiende og sidste video i føljetonen leverer noget af den efterspurgte tekniske information… og så må der gerne være noget seriøs actionpræget kørsel.  

Indrømmet. Der har været en del at se til på den seneste, så vi har været lidt sløve i betrækket med opdatering af seneste nyt vedr. Kawasaki EV Endeavor. Derfor er den seneste video også allerede gået hen og blevet 2 dage gammel inden vi fik videreformidlet Kawasaki's opslag på sociale medier.

Men modellen her ser altså ret interessant ud, så vi skal gøre vores bedste for at holde dig opdateret i samme øjeblik der er nyt fra Kawasaki.

Vi gætter på at det sker inden for ganske kort tid, og vi tør også godt vove pelsen og komme med et frisk bud på, at modellen præsenteres officielt med alt hvad det indebærer i indeværende år. 

Stay tuned.  

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start