Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Harley Davidson LiveWire

Første danske test

CO - Video af: Peter Bysted
30/07-2019 kl. 14:50


Solen skinner fra en skyfri himmel, og vejrudsigten lover 31 grader i Portland – Oregon i USA, da jeg efter morgenmaden møder op til pressemødet for Harley-Davidson's nye LiveWire.

En model jeg altså på forhånd er særdeles velinformeret om, da jeg inden turen til USA gennemtrawlede ikke mindre end 15 stk. tætskrevne A4 sider med dynger af propaganda, informationer samt specifikationer.

Det kan du læse mere om i artiklen Harley-Davidson LiveWire specifikationer.

Første kig på LiveWire

En række eksemplarer af den elektrisk model står parkeret foran teltet hvor pressemødet skal afvikles, så vi får mulighed for at betragte modellen nærmere, og benytter lejligheden til få en sludder med den ansvarlige designer.

Hvordan navigerer man rundt i instrumenteringens menuer, hvad er det der Haptic Pulse for noget, er bremseskiverne også fra italienske Brembo, hvor er kølevæskebeholderen, er batteripakken også vandkølet? Spørgsmål og svar falder i en lind strøm, indtil vi afbrydes af af en gut,

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder