Bestil din tidsmaskine nu, og få den leveret i 2021
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bestil din tidsmaskine nu

Og få den leveret i 2021
CO
12/01-2020 kl. 09:53

Hvis du går og drømmer om en ny banebrydende højteknologisk motorcykel, men samtidig har en ide om, at sådan en motorcykel først produceres i fremtiden så læs endelig videre.

For fremtidens motorcykel er her faktisk allerede.

Højteknologisk Hypersort HS

Det påstår markedsførings teamet hos Damon Motorcycles i hvert fald, hvor de i denne tid er helt fremme i skoene med markedsføring for den elektriske motorcykel Hypersport HS, som du meget tænkeligt allerede har læst om her på MagaCin tidligere.

Enten i artiklen fra December måned 2019 – hvor du udover en beskrivelse af de integrerede højteknologiske features – også kan læse, at motorcyklen ved et tryk på en kontakt tilpasser førerpositionen afhængigt af hastigheden.

Eller måske i artiklen Fremtidens Mc-teknologi vi bragte her på siden for en uges tid siden, hvor du også kunne læse lidt mere om, hvad fremtiden bringer af andre spændende motorcykelrelaterede teknologiske landvindinger.

Har du læst artiklerne der er henvist til herover, så har du nok savnet nogle oplysninger vedrørende motorens effekt, acceleration, rækkevidde og opladningstid. Specifikationerne har ikke tidligere været tilgængelige, men det har producenten nu rådet bod på.

200 hestekræfter, 200 mph, og en rækkevidde på +200 miles

Nu er de tekniske specifikationer nemlig offentliggjort på producentens hjemmeside, hvor tallet 200 er et gennemgående tema.

Her kan vi læse at Hypersport HS leverer 200 hestekræfter, skynder sig fra 0-60 mph på under 3 sekunder, magter en rækkevidde på +200 miles og batterierne kan genoplives på 3 timer via Type 2 opladning.

Fremtiden er her allerede

De fleste oplysninger får du i øvrigt også i producentens seneste video, som kan ses herunder.

Men det der imponerer os mest i videoen er oplysningen om, at Hypersport HS angiveligt er en tidsmaskine.

Jo, jo… I videoen bekendtgøres godt nok en tophastighed på imponerende 200 mph – altså over 320 km/t – hvilket helt klart ikke er specielt langsomt, men påstanden om at “The Future isn’t someday, it’s here” i forbindelse med markedsføringen må stå for producentens egen regning.

Se videoen herunder, hvor teksten flimrer over skærmen efter knap et minut. 

Hyper-meget hyper i fremtiden

Som du så i videoen er Hypersport HS både Hyper opmærksom på omgivelserne, Hyper smart, og kan Hyper hurtigt transportere dig Hyper langt væk… måske helt ind i fremtiden??

Jo, jo… vi er da også lidt imponeret over effekt, tophastighed og den vanvittige overflod af high-tech features, og vi står naturligvis klar iført fuld kampuniform, straks der bliver mulighed for at prøvekøre Hypersport HS.

Forhåbentlig en gang i den nærmeste fremtid… *fnis*… som allerede er her??

Det havde faktisk været lidt fedt, hvis Damon Motorcycles allerede nu tilbød en prøvekørsel. For så kunne man jo paradoksalt nok bare køre en tur ind i fremtiden – på fremtidens motorcykel – og købe sin egen Hypersport HS ved en fremtidig forhandler.

Hypersport kan bestilles nu

Er du hyper-eksalteret og helt oppe at ringe for at få fingre i fremtidens motorcykel, så er det allerede nu muligt at reservere et eksemplar.

Det kan du gøre online på producentens hjemmeside, hvor der skal lægges et reservationsgebyr på enten U$ 1000,- eller U$ 100,- afhængigt af hvilken model du vælger. 

Ved bestilling kan der nemlig vælges mellem modellerne Hypersport Premier til U$ 39.995,- som produceres i 25 unikke eksemplarer og standardversionen Hypersport HS der kommer til at koste U$ 24.995,-

Fremtiden er her nu, og Damon Motorcycles informerer på hjemmesiden om, at man forventer at ordrebøgerne fyldes så hyper-hurtigt, at det er med at slå til øjeblikkeligt, hvis du som den allerførste vil sikre dig dit eget eksemplar af fremtidens motorcykel.

Bliver leveret i fremtiden

Det fremgår også af producentens hjemmeside, at fremtidens motorcykel kan leveres… *host*… en gang i fremtiden (som er her nu?), eller nærmere betegnet i 2021… som nogle af vi andre smølehoveder på ordinære motorcykler desværre ikke er nået helt frem til endnu.

Håber du har hygget dig lige så meget med at læse, som vi tydeligvis har hygget os med at tæske taster.

Ha’ en rigtig god søndag.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start