Ducati har flere verdenspremierer på programmet - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati har flere verdenspremierer på programmet

Ducati har lagt i gryden til endnu en omgang spændende afsløringer
Steffen F. Olesen
14/02-2022 kl. 06:00

I weekenden annoncerede Ducati datoer for endnu tre episoder af Ducati World Premiere, og med disse vil man angiveligt lægge låg på 2022-præsentationerne.
Svinger du jævnligt forbi MagaCin.dk for at få dig et skud mc-nyheder eller sladder, så er du helt sikker også bekendt med Ducati World Premiere, men for de som ikke helt er med på hvad der er tale om, kommer her en lille opsummering.

Opsummering
I juli sidste år tog Ducati hul på den såkaldte verdenspremiere, hvor seks episoder afslørede hele ni 2022 modeller med udgangspunkt i Your Everyday Wonder, som skulle vise sig at være den hverdagsanvendelige Multistrada V2. Herefter listede producenten videre til næste video, der med titlen Mark Your Roots bød på et par urbane Scamblere.
Den næste i rækken vi skulle byde velkommen var en model som rodede op i nogle triste tanker, men alligevel satte et smil på læben af passionerede motorcyklister verden over. I episode tre råbte Ducati nemlig Rule The Mountains, og med det kunne vi næsten gætte os til, at en opdateret Multistrada V4 Pikes Peak var på vej.
Som sagt en nyhed der endnu engang fik os til at tænke på de tragiske hændelser som fik motorcykler bandlyst ved Pikes Peak løbet, men alligevel kunne trække humøret op; for det er da fedt at Ducati holder ved specialmodellen, trods Carlin Dunnes ulykke.

Væk fra triste nyheder og videre til fart og ballade..! Titlen A New Fighter In Town fik os til at tænke på en artikel vi skrev tilbage i december 2019, hvor Ducati CEO Claudio Domenical løftede sløret for, at den italienske producent arbejdede på en ny spændende model.
Og nøjagtig som vi troede – og håbede – indeholdt fjerde episode af Ducati World Premiere den lille frække Streetfighter V2, men der var faktisk også en bonus i præsentationen i form af en SP udgave af storesøster V4.

Den femte episode som havde fået navnet The Evolution Of Speed var en suveræn opfølgning til den foregående episode, for her fik vi nemlig den seneste version af den kåbeklædte V4 at se, men alt sammen var for nogle bare en optakt til den sidste episode.

Dream Wilder var stod der på indpakningen af den gave, som hele verdens adventure- og enduroentusiaster sad på kanten af stolen for at se blive pakket op.
Ducati Desert X er navnet på en hardcore knoldhopper hvor producentens udviklingsafdeling havde brugt al deres viden vedrørende ergonomi, motorer, aerodynamik og elektronik til, at modellere modellen over et nyudviklet stel specifikt udviklet til off-road.

Det er ikke slut endnu
Vi troede egentlig, at det var hvad Ducati havde i posen til os i denne omgang, men som nævnt indledningsvis er det altså ikke slut endnu. Endnu tre episoder er skrevet i kalenderen henholdsvis d. 17/2, d. 3/3 og d. 10/3, og vi skal nok holde dig opdateret så snart vi rammer et kryds.

Men hvorfor gør Ducati det egentlig på den her måde, og ikke på samme måde som så mange andre, ved at deltage i udstillinger og messer verden over?
Det spurgte vi også os selv om, da vi modtog nyheden om, at Ducati ikke engang ville deltage i verdens største motorcykeludstilling, som endda afvikles i hjemlandet.
Svaret er ganske enkelt, at flere producenter grundet Covid-19 har eksperimentet med alternative afsløringer, og det har vist sig at være ret smart, at trække et virtuelt klæde af modellerne fremfor at være fysisk til stede ved udstillinger.

Ifølge en pressemeddelelse fra Ducati er man med den virtuelle metode nået ud til langt flere potentielle kunder på denne måde, og med de seks episoder der er beskrevet ovenfor mener man at have genereret omkring fem millioner besøg på Ducatis officielle hjemmeside.
Ducati World Premiere ligger frit tilgængelig på producentens YouTube kanal, og kan ses med undertekster på seks forskellige sprog. Via YouTube og andre digitale platforme er de seks episoder i perioden september – december blevet vist ikke mindre end 80 millioner gange, så der er ikke andet for end at se i øjnene, at internettet er vejen frem når det kommer til alt lige fra markedsføring til køb og salg.

Når det er sagt, så priser redaktionen sig lykkelig over, at danskerne stadig er friske på at deltage i træf, åbent hus, mc messer og andre arrangementer. Der er bare en fed stemning når vi alle samles om det vi virkelig brænder for!
Det vidnede Motorshow Life On Wheels i Herning om sidste weekend, hvor et væld af motorglade tosser havde forvildet sig ud i den farlige verden for at kigge på motorcykler og biler.

Fandt du ikke vej til Herning sidste weekend, men alligevel har lyst til at få et lille glimt af stemningen, så kan du hoppe ind i artiklen herunder, hvor MagaCin hiver dig med rundt i manegen og kigger på nogle af de spændende nyheder.

Bliv abonnent få ubegrænset adgang til alle tests, nyheder, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start