Stemningsvideo fra Motorshow i Herning - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Stemningsvideo fra Motorshow i Herning

MagaCin var en tur i Herning for at se de spændende nyheder
Steffen F. Olesen
11/02-2022 kl. 16:00

Denne fredag går vi weekenden i møde med et fantastisk solskinsvejr flere steder i landet, og stemningen begynder så småt at lugte lidt af motorcykler.
Det varer ikke særligt længe før vi rammer sæsonstart, og traditionen tro (når diverse pandemier tillader det) tyvstartede importørforeningen og landets forhandlere med messe i Herning sidste weekend.

MagaCin’s redaktion består af helt normale motorcykel-tosser lige som dig selv, og derfor var vi naturligvis også et smut forbi Messecenter Herning for at savle lidt over 2022 modellerne. Og selvom vi, som altid, smuttede til Italien i november måned for at bringe levende billeder af den kommende sæsons nye modeller til vores trofaste læsere, så var der alligevel en del at se på i vores eget lille hjørne af verden.

Blandt andet grundet Corona var flere producenter nemlig ikke til stede på sidste års udgave af EICMA, så flere af de modeller vi op til verdens største motorcykeludstilling havde set præsenteret online, var faktisk ikke at finde i Italien.
Men så er det jo godt, at de danske importører og forhandlere ikke er blege for, at hive modellerne med til fremvisning under hjemlige himmelstrøg.

Så spring tilbage til toppen af denne artikel hvor vi hiver dig med rundt på messen i Herning, og kaster et blik på en stribe nyheder og modeller vi allerede har haft fingrene i. Men også en helt ny spiller på det danske marked.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start