Ducati Desert X afsløret i dag - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati Desert X afsløret i dag

Og Ducati World Première 2022 Episode 5 | Panigale V4 | The Evolution of Speed
CO
09/12-2021 kl. 17:34

Endelig oprandt dagen, hvor Ducati Desert X debuterede som finalen i Ducati World Première 2022, hvor de i alt seks afsnit med præsentationer af 2022 nyheder fra italienerne, blev indledt 30. September med afsløringen af den nye Ducati Multistrada V2.
Vores læsere har længe været bekendt med Ducati Desert X, for modellen har her på redaktionen fået en del opmærksomhed gennem tiden, hvor vi eksempelvis fortalte om det spændende koncept fra Ducati helt tilbage i 2019, og hvor du efterfølgende kunne se video med modellen i artiklen EICMA: Tre koncept-MC vi glæder os til.

Først et hængeparti
Inden vi iler videre til den officielle præsentation af Ducati Desert X, skal vi lige have et hængeparti af vejen.
For i artiklen Ducati World Première 2022 indledes 30. September lovede vi , at holde vores læsere opdateret på samtlige de kommende nyheder fra Ducati.
Ducati World Première 2022 Episode 5 | Panigale V4 | The Evolution of Speed rendte af stablen 25. November, og på det tidspunkt var der hektisk aktivitet på redaktionen, med blandt andet en rejse til EICMA i Italien for MagaCin’s samlede stab.
Derfor fik den nye voldsomt opgraderede og forbedrede Ducati Panigale V4 ikke sin velfortjente opmærksomhed, så det roder vi bod på nu med den officielle præsentationsvideo, som gik i luften for et par uger siden.

Den nye Ducati Panigale V4 ser rigtig skarp ud, og du kan heldigvis læse alt der er værd at vide om den spændende nyhed på Ducati’s danske hjemmeside, hvor man også kan åbne denne brochure på 34 sider med billeder og uddybende beskrivelse.

Ducati Desert X
Men dagens fokuspunkt er den nye Ducati Desert X, hvor vi på forhånd har fået oplyst, at vores vildeste drømme bliver indfriet.

Den officielle præsentationsvideo for Ducati Desert X blev som annonceret frigivet kl. 16.00 denne eftermiddag, og nu er det op til den individuelle læser at vurdere, om den terrængående nyhed fra Ducati lever op til forventningerne.
Se Ducati World Première 2022 Episode 6 | DesertX | Dream Wilder som varer godt 25 minutter.

Som du ser i videoen, er den nye Ducati Desert X specifikt udviklet til at tackle selv de værste forhindringer.
Ducati har efter Centro Stile Ducati Director Andrea Ferraresi’s udsagn skabt en motorcykel, der presser grænserne for hvad man kan med en Ducati.

Nyt, nyt og nyt
En hardcore knoldhopper hvor Ducati’s udviklingsafdeling har brugt al deres viden vedrørende ergonomi, motorer, aerodynamik og elektronik til, at modellere Ducati Desert X over et nyudviklet stel specifikt udviklet til off-road.
Ducati Desert X er bestykket med den seneste udgave af den vandkølede 937 cc Ducati Testastretta 11° L-twin, som yder 110 hk v. 9,250 omdr. og leverer et maksimal drejningsmoment på 92 Nm v. 6,500 omdr.

Motoren er 1.7 kg lettere end forgængeren, og Desert X er i sagens natur udstyret med langslaget KYB-affjedring – som er fuldt justérbar i begge ender – samt som noget nyt for Ducati 21″ forhjul og 18″ baghjul.
Frihøjden er generøse 250 mm, og tørvægten opgives til 202 kg.
Bemærk også den fiffige detalje med den ekstra benzintank, som kan monteres på siden bagerst for øget rækkevidde.

De 8 liter ekstra benzin skulle øge rækkevidden med mere end 150 kilometer

Alt i moderne elektronik
Ducati Desert X er udover den fulde LED lygteføring naturligvis også styret med alt i moderne elektronik og assistentsystemer, som Traction control, Wheelie control, Engine brake control, cornering ABS, Quickshifter op & ned samt Fartpilot, og instrumenteringens 5″ TFT skærm – som er fuldt integreret med Ducati Multimedia System – kan naturligvis også kobles op med mobiltelefonen via Bluetooth, så det er muligt at nyde favoritmusikken under køreturen, få telefonopkald fra hånden, navigere via angivelserne på skærmen og meget mere.

Vi har faktisk ikke engang modtaget pressemeddelelsen for den nye Ducati Desert X endnu – samtlige billeder er sakset fra Ducati’s hjemmeside – og har kun haft yderst begrænset tid til at læse op på emnet.
Men vi iler alligevel med at dele nyheden med vores læsere.
For Ducati Desert X ser godt nok vildt spændende ud.

4Ever Ducati
Skal vi lige runde af for denne gang med at fortælle, at 4Ever Ducati betyder, at der er fire års garanti på en ny Ducati Desert X med Ducati’s 4Ever Ducati.

Tekniske specifikationer
Modellens tekniske specifikationer finder du her, når du ved siden af billedet med rullefeltsudskriften klikker på den røde knap mærket TECH SPEC.
For Ducati’s hjemmeside er selvfølgelig også opdateret i forbindelse med lanceringen af nyheden.

Hvornår og hvor meget?
Der må vi blive dig svar skyldig, men vi vender naturligvis tilbage med opdatering i samme sekund informationerne er tilgængelige.

Hold dig opdateret på de seneste MC nyheder med et abonnement!

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start