2023 Royal Enfield prisliste - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2023 Royal Enfield prisliste

Én vigtig pris mangler stadig, men udvalget af modeller er øget med 50% til 2023
CO
04/12-2022 kl. 07:11

Året er ved at løbe på hæld, men vi har allerede set en lang række interessante 2023 modeller fra mange producenter, og flere mærker som Kawasaki, Honda, BMW og Suzuki, har allerede offentliggjort deres 2023 prislister for det danske marked.
Nu følger Royal Enfield, der i de senere år har bidt sig fast på det danske marked, trop.

Spændende 2023 nyheder fra Royal Enfield
Uagtet Royal Enfield også leger med strøm, så går der nok en rum tid endnu, førend vi ser en elektrisk Royal Enfield i den danske prisliste. Og vi må også vente lidt endnu med at drage på nye eventyr med Royal Enfield.
Men så er der til gengæld mange andre spændende 2023 nyheder på tapetet fra Royal Enfield.

Som det fremgik både af MagaCin’s livestream fra Royal Enfields præsentation på efterårets mc-messe EICMA i Italien, MagaCin’s artikel Royal Enfields cruiser er blevet voksen og den godt 50 minutter lange video fra EICMA du kan se via linket nedenfor, præsenterede det historiske mærke nemlig i år en ny Royal Enfield Super Meteor 650.

Som en lille hyggelig detalje er det måske værd at vide, at den oprindelige Royal Enfield Super Meteor med 692cc tocylindret motor i sin tid blev produceret med henblik på eksport til USA.
Og derudover hører det faktisk også som et lille kuriosum med til modellens historie, at Royal Enfield Super Meteor i 1958 blev benyttet af det engelske Transport Research Laboratory, til at teste fortidens Maxaret anti-blokerings bremsesystem, altså forløberen for vor tids ABS

Kendt tocylindret 648cc motor
Motoren i den nye Royal Enfield Super Meteor 650, som bliver tilgængelig i både en Cruiser og en Touring udgave, er adopteret fra Royal Enfield Continental 650 og Interceptor 650, som MagaCin overværede præsentationen af ved EICMA i 2018.

MagaCin testede, som du kan læse og se på video i Test: 2019 Royal Enfield Interceptor 650 – Continental 650 – Ny vin på gamle flasker, året efter begge modeller, hvor både testkørerne og tilskuere var svært begejstrede for de klassisk udseende motorcykler.

I den moderne udgave er den tocylindrede motors slagvolumen som bekendt skrumpet til 648cc, men der er i sandhed sket en udvikling siden begyndelsen af 1950’erne.
Og vi bør måske for en god ordens skyld gentage, at Royal Enfield Super Meteor 650 er opbygget over sit eget nyudviklede stel.

Ingen pris på den store meteor endnu
I 2023 prislisten længere nede optræder Royal Enfield Super Meteor desværre i skrivende stund uden pris, men denne forventes lande i indbakken i løbet af næste uge, og den danske importør regner med, at den første sending ankommer inden sæsonstart.

Udvalget øget med 50%
Udover tilføjelsen af den nye Royal Enfield Super Meteor 650 til modelprogrammet, ser vi dog heldigvis resten af de danske priser på forskellige modeller.

Som eksempelvis Royal Enfield Scram 411, der blev lanceret i Marts måned i år, og Royal Enfield HNTR 350, der af rettighedsmæssige årsager ikke må hedde Hunter i Europa, og som blev lanceret i August 2022.
For blot at nævne nogle få af de mange tilføjelser der optræder i 2023 prislisten.

I Royal Enfields danske 2022 prisliste figurerede der 14 modeller, og det antal er til 2023 øget med 50% til ikke mindre end 21.
Det giver alt andet lige Royal Enfield entusiasten endnu bedre muligheder for at få behovet tilgodeset.

Den billigste Royal Enfield motorcykel i 2023 er Royal Enfield HNTR 350, som til Dkr. 54.000,- formentlig ikke gør uoprettelig skade på privatøkonomien.
Dyreste model er i skrivende stund Royal Enfield Continental Twin Mister Clean, hvor lige knap 106 tusinde skal langes over disken.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start