Ny Royal Enfield Scrambler 411 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Royal Enfield Scrambler 411

Præsenteres i morgen eftermiddag
Steffen Olesen
14/03-2022 kl. 10:00

For en uges tid siden kunne du læse her på MagaCin, at Royal Enfield annoncerede frigivelsen af et begrænset oplag af deres nye vin på gamle flasker Interceptor 650 og Continental 650, at modellerne kunne købes fra mandag d. 7/3 kl. 18:30 dansk tid, og at man skulle være vaks for at få fingrene i en nummereret jubilæumsmodel.


Men det er ikke de eneste nyheder Royal Enfield har på tapetet, for rygtebørsen har længe summet om en ny Scrambler 411 fra Royal Enfield, hvor der længe herskede nogen usikkerhed om, hvornår modellen ville ramme markedet.
Indtil for en knap uges tid siden.
For der frigav Royal Enfield som du kan se i artiklen Ny Scrambler på tirsdag? den første teaser video for modellen, og i mellemtiden har den indiske motorcykelproducent delt yderligere tre teaser videoer, som kan ses i fortløbende rækkefølge nedenunder.

Videoen Royal Enfield delte 9. Marts blev dagen efter fulgt til dørs af den lille stump video der ses nedenfor.

I grunden en lidt ligegyldig video der blot viser lidt løst underlag, men vigtigst af alt endnu en gang bekræfter datoen for lanceringen af den nye Royal Enfield Scrambler 411.
Og den seneste video blev i dag for en times tid siden fulgt op af endnu en video, hvor vi ser den nye Royal Enfield Scrambler 411 udføre en lille såkaldt doughnut på løst underlag fra oven.

Nej, det er ikke de mest afslørende teaservideoer vi nogensinde har set, men nu er det i hvert fald slået fast med syvtommersøm, at vi får den nye Royal Enfield Scrambler 411 at se i al sin pragt i morgen eftermiddag.

Det følger vi naturligvis så hurtigt som muligt op på i morgen, så husk nu at kigge indenfor på MagaCin, hvis du vil læse mere om den nye 411cc Scrambler fra Royal Enfield.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start