KTM priser 2022 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KTM priser 2022

Se prislisten nederst i artiklen
Steffen F. Olesen
19/02-2022 kl. 06:00

Så kom de sidste priser på listen over KTM’s modeller for 2022, og specielt en af modellerne til i år har skribenten her øje på.

KTM RC 390
Ad flere omgange er den lille kåbeklædte racer fra Østrig blevet nævnt her på MagaCin de sidste par år, for allerede i september måned 2020 sneg detaljer om en opdateret version sig ud fra et investormøde.
Siden da har spekulationer, rygter og spionbilleder floreret, men intet var helt sikkert før august måned sidste år, hvor producenten ved en fejl kom til at afsløre KTM RC 390 anno 2022 på deres hjemmeside for en stund, og efter flere teaservideoer hvor vi også så lillesøster, KTM RC 125, fik vi omsider den knivskarpe 390’er at se.

Som du kan se i prislisten nederst i artiklen, så er KTM RC 125 og RC 390 prissat til henholdsvis 79.990,- og 89.900,- danske kroner, og selvom nakedbikes og ADV’er er yderst populære hos forbrugerne på verdensplan, så er vi altså stadig nogle stykker som, på rigtig mange punkter, stadig kan se det sjove i kåbemaskiner, og derfor kan vi kun sige TAK.
Tak KTM for det friske indspark… Den glæder vi os til at kunne dele en test af med vores trofaste læsere!

KTM 690 SMC R
En kold og fugtig dag i oktober måned 2019 sprang undertegnede i sadlen på en rigtig ballademager, og navnet på denne var KTM 690 SMC R.

Konklusionen var, at KTM 690 SMC R et super underholdende bekendtskab, som uden tvivl kan tilbyde rigtig kompetente kørere udfordringer. Men er du ikke til et-hjuls-akrobatik, massive skridere, små snoede veje og hurtige retningsskift, så er KTM 690 SMC R højst sandsynligt ikke noget for dig.
Er du derimod en glad legedreng med et lidt for højt adrenalinniveau i kroppen, og ser glæden i at skyde dagen i gang med hylende skrig – både fra dækkene og dine egne lunger – så er det ikke til diskussion om SMC’eren er noget for dig eller ej.
Og vi er sikre på, at modellen ikke er blevet mindre sjov i 2022 selvom den koster 12.000,- mere end da vi sidst havde klassens ballademager på besøg.

Pris: 149.900,-

KTM 390 Adventure
Som du kunne læse i artiklens indledende afsnit, så boomer adventure motorcykler på verdensplan, og det er en bølge KTM har reddet med på helt fra starten. Og med enorme mængder baggrundsviden fra motocross- og enduro branchen, så sidder producenten altså med nogle ret stærke kort på hånden.

I testen der er linket til herover indleder vi med, at mindre adventurecykler der er tilgængelige, alsidige, økonomisk overkommelige og ikke mindst sjove ikke er noget nyt. For der har gennem en årrække været flere om buddet, men der har samtidig været en tendens til, at omtalte modeller har båret mere præg af adventure stil frem for anvendelighed. 
Til vores store glæde skulle det dog vise sig, at KTM har spillet de helt rigtige kort med 390 Adventure, og en prisstigning på 5.000,- siden vi legede med modellen skal – hvis du spørger mig – ikke afholde dig fra at nappe en prøvetur på den lille eventyrer, som i år koster 89.900,-.

KTM 890 Adventure
Træder vi et trin længere op ad stigen, så kommer vi til den højbenede 890’er, og her kunne Nicolaus konkludere, at KTM mener det oprigtigt når de siger, at KTM 890 Adventure R er en offroad adventurebike.

Overskrifterne i testen af KTM 890 Adventure R bød på ord som stærk, omgængelig og ikke mindst offroad. For selvom der fra testpilotens side var lidt brok over prissætningen af denne model samt “manglende” udstyr, så kommer vi ikke uden om, at KTM 890 Adventure – med og uden “R” – er et af de stærkeste kort blandt seriøst offroad orienterede adventurebikes.
890 Adventure modellerne starter ved 189.900,-.

KTM 1290 Super Adventure
Sidst, men ikke mindst, skal vi også lige vende den absolut største knoldhopper i sortimentet.
Mod slutningen af 2021 tig Nicolaus KTM 1290 Super Adventure S med på weekendeventyr, og af det kunne han udlede, at man sagtens kan sammenligne modellen med skuespilleren Dwayne “The Rock” Johnson.
Hvordan det hænger sammen kan du læse i testen herunder:

Som du kunne læse blev det i denne ombæring til en længere turberetning, hvor Nicolaus hev 1290’eren gennem flere prøvelser i det danske land, og uanset om du kan følge analogien eller ej, så bør du altså unde dig selv en tur på KTM 1290 Super Adventure S.
Og når du har gjort det, så må du vurdere om den er så god, at du skal have fat i bankmanden eller din bedre halvdel for at fremtrylle de 279.900 enkroner indstigningsmodellen koster.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Bliv abonnent få ubegrænset adgang til alle tests, nyheder, videoer og fordele på DK’s hurtigste MC-medie

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start