Ny KTM: Vi gættede forkert! Eller hvad? - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny KTM: Vi gættede forkert! Eller hvad?

Det var ikke hvad vi regnede med!
Steffen F. Olesen
28/08-2021 kl. 15:29

For et par dage siden kunne du her på siden se en teaser for en ny skarp model fra KTM, og som du kunne læse i artiklen, var vi sikre på, at modellen i videoen var en kåbeklædt 390’er.

Vi var langt fra det eneste medie som gættede på, at modellen i videoen var en RC 390, da rygterne i lang tid er gået i den retning, men også grundet nedenstående billeder som ved en fejl blev offentliggjort i starten af måneden.

I dag offentliggjorde KTM den næste video i rækken, og her er det tydeligt, at modellen i videoen er en mindre en af slagsen.
Se den seneste teaser herunder:

Sidder du og ser med på en enhed hvor skærmen har en fornuftig opløsning, så kan du måske også spotte hvad der står på siden af den lille racer.
Men for en god ordens skyld, har skribenten her fremtryllet nedenstående billede.

Så som du tydeligt kan se, har vi at gøre med en 125cc racer, og vores gæt var derfor ikke helt korrekt… Eller var det?
I artiklen med spionbillederne, var billeder af både RC 125 og RC 200 undsluppet sammen med RC 390, så det var nok at forvente, at modellen her ville se dagens lys i nær fremtid. Men det betyder bestemt ikke, at RC 390 er afskrevet fra gætterierne.

Vi skruer lige lidt på vores oprindelige gæt og ændrer det til, at de første to teasere blot er starten på en række afsløringer, som uden tvivl omfatter RC 390.

Hvad tror du?

Får vi KTM RC 390 at se snart?

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start