Dansker kåret som verdens bedste stunt kører - IGEN!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dansk verdensmester i MC stunt

Sidste weekend blev der afholdt Stunt Masters Cup i Dubai, og her løb danske Mike Jensen med sejren for 3. gang i træk.
Steffen F. Olesen
16/12-2018 kl. 09:00

Danske Mike Jensen viste sidste weekend, under Stunt Masters Cup i Dubai, en noget alternativ måde at anvende en motorcykel.

Stuntkørsel på motorcykel har gennem de senere år udviklet sig sig til en ret stor sportsgren på verdensplan.

I videoen øverst ser du den officielle trailer for Stunt Mastars Cup 2018. Arrangementet blev afviklet I Dubai, og her er der tydeligvis massiv opbakning omkring sporten. Et super cool event, som bare blev endnu federe af at der var dansk deltagelse. 

Fun fact: Vidste du at stunt riding faktisk er godkendt som officiel motorsport i Danmark?

Selvom Mike Jensen forud for verdensmesterskabet var tildelt rollen som storfavorit, måtte danskeren ud i et hårdt opgør med russiske Foma Kalinin og Pawel Karnownik fra Polen.

Ved weekendens afslutning måtte russeren og polakken se sig henvist til henholdsvis 2. og 3. pladsen, da Mike med overbevisende kørsel erobrede podiets øverste trin. Danskeren kan dermed for 3. gang i træk kalde sig verdensmester i den spektakulære disciplin.

Undertegnede har for år tilbage personligt overværet en af Mike's optrædender, og én ting er sikkert… Selvom Mike først tog kørekort til MC som 21 årig og på egen hånd har måtte erhverve sine stunt færdigheder, så ved han bestemt hvordan man danser med sådan en motorcykel.

Mike er efterhånden indehaver af en del titler i det verdensomspændende stunt-univers – herunder tredobbelt vinder af German Stunt Days, samt vinder af Irish Freestyle Stunt Series og Motor Bike Expo.

Redaktionen ønsker Mike stort tillykke med endnu en flot sejr.

Følg linket herunder for at se en video af Mike's “run” på RedBull's hjemmeside.

Se Mike's imponerende skills her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start