Husk datoen: Motorshow i Herning 2023 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Husk datoen: Motorshow i Herning 2023

Motorshow i Herning afholdes 3. til 5. februar
Steffen F. Olesen
14/10-2022 kl. 10:17

I disse uger vælter det ud med præsentationer af næste års modeller, hvor enkelte dog forventes at holde sig tilbage til starten af november når EICMA endnu engang slår dørene op.
De modeller der allerede er præsenteret kan du naturligvis finde et skriv af i arkivet her på siden, og dem som først bliver afsløret på EICMA, skal hurtigst muligt nok finde vej til dig.
Det kan hjælpes på vej af, at du tilmelder dig MagaCin’s notifikationsservice nede i højre hjørne af skærmen.

Traditionen tro vil MagaCin om få uger live streame via Facebook, så de allermest nysgerrige kan slubre nyhederne i sig frisk fra fad, og på samme måde vil du på vores Instagram profil kunne finde indhold om de absolut seneste nyheder direkte fra verdens største motorcykelmesse.

Sæt kryds i kalenderen
Men føler du, at det bare ikke er helt nok at læse om de nye modeller på internettet, så er der håb forude. For i skrivende stund er arrangørerne bag Motorshow i Herning ved at opdatere hjemmesiden hvorpå der står, at det om 16 uger er tid til endnu en hyggelig messe på dansk jord.
Og her kommer vi helt sikkert til at se et par friske modeller, eftersom de første allerede er begyndt at lande.

Det kan dog langt fra garanteres, at importørerne når at hive alle de spændende nyheder hjem til d. 3. februar, hvor Motorshow lader dørene gå op, men så er der jo bare endnu en god grund til, at besøge de danske forhandlere i løbet af den kommende sæson.

Når det er sagt, så er vi sikre på, at importørerne vil gøre alt hvad der står i deres magt for at kunne medbringe flest mulige nye modeller, og materiale på dem som måske ikke når med.
For 2023 ser nemlig ud til at blive et rigtigt spændende år for passionerede motorcyklister, hvor producenterne for alvor har skruet op for udviklingen af spritnye modeller såvel som opdatering af “gamle kendinge”.

Medlemmer fra redaktionen her vil naturligvis også være at finde blandt folkemængden til næste års udgave af Motorshow i Herning-hallerne; for vi er jo også bare helt normale motorcykel-tosser, som ikke kan holde os væk, når så mange fede maskiner, flinke folk fra branchen og glade motorcyklister samles under ét tag.

Info: Programmet for 2023-arrangementet er stadig under udarbejdelse, men mon ikke det kommer til at lugte lidt af noget vi kender.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start