Ducati Diavel V4 blev Moto più bella - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ducati Diavel V4 blev Moto più bella

EICMA's smukkeste motorcykel kåret på messens sidste dag
CO
15/11-2022 kl. 09:43

Den 79. udgave af EICMA blev som bekendt afviklet 8. – 13. November, og på messens sidste dag kårede tilskuerne traditionen tro Moto più bella, altså mc-messens smukkeste motorcykel.
Vota e vinci la moto più bella del Salone der er blevet afviklet siden 2005 i samarbejde mellem det italienske motorcykelmedie Motociclismo og EICMA kunne i år for 11. gang notere en Ducati som vinder.

EICMA større end i 2021
Årets EICMA messe havde i år deltagelse af 1370 forskellige mærker, der bredte sig over seks haller, på et udstillingsområde der var 35% større end i 2021, og besøgstallet var i år øget med 38% i forhold til 2021, hvor messen var underlagt strikse restriktioner i forbindelse med Corona.
Billetsalget til EICMA åbnede allerede i Juli måned, og 82% procent af adgangsbilletterne blev i år købt online, imens de resterende 18% købte deres billet på messen.
Mere end 6900 akkrediterede journalister, influencere, teknikere og folk relateret til kommunikation deltog på messens første dag, der traditionelt er betegnet som såkaldt pressedag.
I år var messen åben for alle fra i perioden 10.-13. November, og på messens sidste dag blev årets smukkeste motorcykel altså som tidligere nævnt kåret.

Vinder fik 36,8% af stemmerne
Ud af de omkring 23.000 stemmer afgivet af Mociclismo’s læsere og de besøgende på EICMA, stemte 36,8 % på den nye Ducati Diavel med fire afgangsrør, der blev lanceret 28/10 i sjette afsnit af Ducati World Première 2023.

Ducati Diavel V4 er årets smukkeste
Bekendtgørelsen af Ducait Diavel V4’s sejr der satte punktum for årets EICMA, blev efterfulgt af den officielle prisoverrækkelse, hvor Chief Motorcycle Designer fra Ducati Centro Stile Andrea Amato modtog prisen for årets smukkeste motorcykel.

Stort tillykke til Ducati med den fine titel.

Ducati Diavel V4 blev kåret til årets smukkeste motorcykel på EICMA

Udnævnelsen af årets smukkeste motorcykel var den sidste officielle event på årets italienske mc-messe, hvor besøgstallet altså nu igen er på vej opad efter EICMA blev aflyst i 2020 og efter lidt turbulens genåbnet i 2021 med visse restriktioner.

En blød opstart
Man kunne sige, at sidste års EICMA var en blød genopstart med fravær af flere mærker, og i år glimrede blandt andet BMW Motorrad og Pierer Group med mærker som KTM og Husqvarna da også ved deres absolutte fravær.
Derudover droppede flere mærker den sædvanlige storstilede præsentation af nye 2023 modeller, imens både Kawasaki, Honda, Suzuki, Royal Enfield og amerikanske Indian Motorcycles holdt fanen højt, og afviklede de traditionelle præsentationer, hvorfra MagaCin streamede live via vores Facebook side.

Det bliver interessant at se, om EICMA med tiden genvinder fordums glans og enorme antal besøgende, og ikke mindst, om de mærker som udeblev i år vender tilbage i 2023.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start