Verdens største mc-messe udvides i år - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verdens største mc-messe udvides i år

EICMA udvides i år med to haller, og billetsalget åbner i dag kl. 12.00.
CO
19/06-2023 kl. 08:24

Kampagnen for efterårets traditionelle mc-messe EICMA i Italien, der traditionen tro afvikles i det italienske messecenter Fiera Milano Rho i 7. – 12. November, er nu skudt i gang.
Og i år brolægges vejen til årets arrangement med en annoncekampagne for verdens største mc-messe, der fokuserer på de besøgendes følelser og ansigtsudtryk.
Datoerne for den italienske mc-messe blev som bekendt allerede offentliggjort sidste år, men nu er der nyt fra arrangørerne, som lancerer den 80. udgave af EICMA under sloganet EICMA EFFECT, Real People Real Emotion’.

Måske lidt mere interessant?
Det er nok ikke verdens største nyhed, som nogle muligvis vil modtage med blandede følelser.
Men derudover stiller arrangørerne også andre måske lidt mere interessante oplysninger til rådighed.
EICMA’s website har nemlig også til i år fået en opfriskning, billetter til årets italienske mc-messe kan bestilles allerede fra klokken 12.00 i dag via linket herover, men det mest interessante er måske i virkeligheden, at udstillingsarealerne i år udvides med to haller.
CEO of EICMA Paolo Magri er i forbindelse med lancering af annoncekampagnen blandt andet citeret for følgende: “we can already count on two extra pavilions compared to last year, on important returns and on an almost choral participation by manufacturers and the supply chain related to two-wheelers, which authoritatively brings us back to the pre-pandemic season”.

2023 Eicma floorplan viser større udstillingsareal end i 2022

Her på MagaCin har vi allerede videreformidlet oplysningerne om, at KTM vender tilbage, og Husqvarna bekræfter deltagelse ved EICMA 2023, men det er nok mere end tvivlsomt, om østrigernes tilbagevenden til arrangementet alene er grundlag for udvidelsen.
Man kan altså med rimelighed antage, at både fraværet af en pandemi, en spirende optimisme hos motorcykelproducenterne og købernes øgede interesse for motorcykler i år ikke er helt uvæsentlige faktorer.
Læs eventuelt også Der bliver stadig flere af os og Handel med motorcykler eksploderer på 123mc.dk.

Svært at bevare pessimismen
Årets motorcykelsæson er i fuld gang med helt forrygende vejr – i hvert fald for vi danskere – motorcykelproducenterne spytter spændende nye modeller ud i en lind strøm, europæiske og ikke mindst danske motorcyklister handler motorcykler i vildskab, og nu kan vi altså se frem til et endnu større EICMA i efteråret.
Det er svært at bevare pessimismen som motorcyklist.

Gode råd
Har du aldrig hørt om verdens største mc-messe EICMA i Italien, så kan du få et indblik i hvad sådan et arrangement går ud på i artiklen Video: En rundtur på EICMA 2022.

MC-messen afvikles som tidligere nævnt 7.-12. November, hvor adgang de første to dage traditionel er forbeholdt pressen samt andre aktører, hvorefter dørene åbnes for alle.
Det vil med andre ord sige, at alle kan købe billet til mc-messen i dagene 9.-12. November.

MagaCin er naturligvis som altid på pletten blandt de første, når EICMA 2023 løber af stablen, og har du også mod på en tur til 2023 EICMA i efteråret, så kan du finde en del gode råd i artiklen Skal du billigt til verdens største mc-messe?.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start