Husqvarna bekræfter deltagelse ved EICMA 2023 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Husqvarna bekræfter deltagelse ved EICMA 2023

Husqvarna tager KTM i hånden og følger med, når de begge vender tilbage til EICMA til efteråret.
Steffen F. Olesen
02/06-2023 kl. 11:06

Det er ikke mange dage siden du her på siden kunne læse, at KTM i år agter at vende stærkt tilbage som udstiller på EICMA, efter flere års fravær ovenpå Corona pandemiens raseren.

Derfor kommer nyheden om, at Husqvarna også igen vil være at finde i messecentret Fiera Milano til november måske ikke som nogen stor overraskelse, da disse som bekendt hører hjemme under samme tag.

Hverken KTM eller Husqvarna har meldt noget ud om hvad vi kan forvente at se dette efterår på EICMA, men de orange østrigere plejer at være god for et godt show til EICMA, og Husqvarna fejrer i år 120-års fødselsdag; så mon ikke de har lidt sager med i godteposen?

Vi tør i hvert fald godt garantere, at begge producenter stiller stærkt op med både enduro- og motocrossmaskiner i 2024-udgave, og mon ikke også Husqvarna har en Norden 901 eller to med.

Derudover bliver det spændende at se hvad der kommer til at ske, når de to navne skal krydses af på tidsskemaet. For ligesom KTM sædvanligvis skyder præsentationen i gang med et brag, har Husqvarna også flere gange holdt kortene tæt på kroppen, og er dukket op med en overraskelse eller to.

Det er eksempelvis ved at være lidt tid siden, at vi har hørt noget om Husqvarna Vitpilen 1301.

Men KTM og Husqvarna er ikke de eneste som oven på en god gang Corona meldte fra, så det bliver også ret interessant at se, om flere producenter – som eksempelvis BMW – melder deres tilbagevenden.

Hvordan gør man?
Måske ved du det, måske gør du ikke; men EICMA er ikke kun forbeholdt folk med pressekort, men åbner derimod dørene for alle der kan fragtes ind ad indgangspartiet. Og kunne du tænke dig at besøge verdens største mc-messe, men ikke helt kan overskue hvorledes det skal arrangeres, så kan du med fordel hoppe ind på linket under dette afsnit og få lidt inspiration til, hvordan den opgave skal klares.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start