Handel med motorcykler eksploderer på 123mc.dk - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Handel med motorcykler eksploderer på 123mc.dk

En opgørelse på Danmarks største handelsportal for motorcykler viser en fremgang i salget af brugte motorcykler på 21,93% i april måned 2023 sammenlignet med samme periode året før.
CO
10/06-2023 kl. 07:12

Det er altid lækkert for vi motorcykelskribenter, både at videreformidle oplysninger om, at der er gang i motorcykelsalget, og at der bliver flere af os motorcyklister herhjemme.

Artikler som Motorcykelkulturen i fremgang helt tilbage fra 2012, Voldsom salgsvækst fra 2018, Der bliver flere af os fra 2019, Motorcykler er vildt gavnlige for samfundetVækst i europæisk motorcykelsalg og Motorcykler mere populære i Danmark end nogensinde fra 2021 samt Flot europæisk vækst i nyindregistrerede motorcykler viser lidt om motorcyklernes øgede popularitet gennem en længere årrække.
Og nu viser i hvert fald én opgørelse fra det danske marked, at tendensen heldigvis ikke er aftaget; snarere tværtimod.

Øget vækst igen i år
I slutningen af Januar måned kunne vi fortælle om Vækst i antal nyindregistrerede motorcykler i Europa i 2022, og måneden efter kunne vi bringe den positive historie om blandt andet et super optimistisk italiensk motorcykelmarked i forrygende fremgang på 37% i Januar 2023.

Tallene fra den europæiske motorcykelindustris fællesorganisation, ACEM, handler typisk om de fem største europæiske motorcykelmarkeder Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien og UK, og siger derfor ikke meget om salget og nyindregistreringer af motorcykler i Danmark.

Positivt nyt fra 123mc.dk
I denne orientering ser vi derfor lidt alternativt, ikke på antallet af nyindregistrerede motorcykler i hverken Europa eller her til lands, men derimod på hvordan det står til med salg af motorcykler via landets største online salgsportal, 123mc.dk.

Fastholder eller øger vi danske motorcykelentusiaster interessen for at købe motorcykler?
Ja, det gør vi kort sagt; for antallet af solgte motorcykler på Danmarks største handelsportal for motorcykler ser faktisk ret pæne ud.

Flot vækst sammenlignet med 2022
En nylig gennemført undersøgelse på 123mc.dk viser nemlig ikke blot en fremgang i salget på 10,63% fra Januar til Maj måned 2023 sammenlignet med den tilsvarende periode året før.

Mere specifikt tog salget på 123mc.dk, efter en lidt tøvende start i Januar med en beskeden tilbagegang på -2,94%, en fremgang på 14.58% i Februar og endnu en lille nedgang på -2,24% i Marts 2023 – med blandt andet visse politikeres varsel om en lurende recession og knap så optimalt vejr – for alvor fart i April måned 2023 med en fremgang i salget på 21,93%, og der blev i Maj måned 2023 konstateret en mere end respektabel fremgang på 15,6%.

I samtlige forhold sammenlignet med de tilsvarende måneder i 2022.

Positiv fortolkning
Vi tager os den kunstneriske frihed, at tolke de øgede salgstal for brugte motorcykler på 123mc.dk på den mest positive vis.

Altså som en indikation på, at danske motorcyklister ikke helt dropper motorcyklen, men at motorcykelentusiasternes trang til udskiftning eller fornyelse hverken knægtes af skeptiske politikere og deres trusler om recession, de relativt nyetablerede vejsidesyn, skærpede støjkrav eller lunefulde vejrforhold.
Og det kan vi godt forstå!

Vildt sundt, en del af løsningen, og ret sikkert
For det er, som ofte nævnt her på MagaCin, videnskabeligt bevist, at det er sundt at køre motorcykel og samtidig en aldeles glimrende slankekur, hvor vi forbrænder mellem 170 og 600 kalorier i timen.
Derudover er motorcyklen beviseligt en del af løsningen hvis vi vil skåne miljøet, og under Corona pandemien har motorcyklen såmænd også i en undersøgelse vist sig som det mest sikre transportmiddel.

Måske man selv skulle tage sig sammen?
Danske motorcyklister handler altså motorcykler som aldrig før på 123mc.dk, og det kunne da egentlig godt være, at man selv skulle tage sig lidt sammen og få skiftet lidt ud i beholdningen.
Det gik i hvert fald pænt hurtigt, da et par af MagaCin’s nære bekendte for nylig fik solgt deres brugte motorcykler.

Måske det er tid til salg med et besøg på 123mc.dk?

Del med en ven

2 personer snakker om “Handel med motorcykler eksploderer på 123mc.dk

 1. Rigtig gode nyheder generelt.

  Meen kan I ikke prikke til der der 123 – for app’en stinker og det hele virker bare til at være udviklet for 15 år siden og ikke blevet opdateret siden – Danmarks største platform fortjener bedre, tror i øvrigt også det kan genere mere salg 🙂

  1. Hej du trofaste læser😉 – Det lyder umiddelbart til, at du bør opdatere din version af appen.

   Hvis du hopper ind på 123mc.dk på mobilen skulle du meget gerne, i bunden af skærmen, modtage en lille pop-up som spørger, om du vil føje siden til din startskærm. Klikker du på den oprettes en genvej til 123mc på din telefon, og du kan derved nemt tilgå 123mc i den senest opdaterede udgave.
   Kommer beskeden ikke frem på din skærm, kan du på Android telefoner klikke på de tre prikker øverst til højre, og hernæst klikke på “installer app”.

   Selvfølgelig først efter du har afinstalleret den app du allerede har.

Skriv et svar

Giver børn en ny start